Tko se treba prvi javiti nakon sexa

Tko se treba prvi javiti nakon sexa

Tko se treba prvi javiti nakon sexa, sex kao odluka

Dogodilo se i to, nakon mjeseci ili možda tjedana, dana spojeva i pogleda koji upućuju na međusobno skidanje završili ste sa simpatijom u krevetu. Dobili ste odgovore na pitanja koja ste si možda postavljali u glavi poput „Baš me zanima kakav je/kakva je u krevetu“, i možda ste uz to shvatili još neke stvari, koje to? Možda vam je sex bio potreban kako biste bili 100% sigurni da tu ima kemije, ili u drugu ruku vam je taj sex otkrio da ste samo imali potrebu za intimnošću i to je to. Iako sex vežemo kao najveći intimni čin, on je također dosta dobar odgovor na pitanje da li postoji kemija ili samo požuda. Ovaj scenarij može završiti tako da skupa provedete gotovo cijelu večer ili dan nakon sexa, ili tako da se jedan od vas diže i odlazi jer eto ima obaveza. Bilo kako bilo, jedno pitanje visi u zraku a to je tko se treba prvi javiti nakon sexa? Možda bi neko pravilo trebalo biti da onaj tko je prvi napustio krevet je taj koji se mora javiti, ali pravila su tu da se krše. Zašto se ne bi prvo javila osoba koja vas je odvukla u krevet? Tko se treba prvi javiti nakon sexa je uvijek zanimljivo pitanje, ali odgovor nekako uvijek bude da su muški ti.

Tko se treba prvi javiti nakon sexa, ponos

Ako se muškarac ne javi prvi nakon sexa a u današnjem svijetu to je neko očekivanje onda je on „svinja“, no što kada se žena ne javi nakon sexa? Onda je ona preponosna. Često naša očekivanja i realnost su dvije različite stvari, no ne treba komplicirati odnos. Tko se treba prvi javiti nakon sexa? Po nama je odgovor nebitno, onaj tko dobi potrebu. Zašto se žena ne bi javila prva i rekla kako je uživala u intimnom druženju i kako opet jedva čeka da se ponovi, ili primjerice zašto se muškarac ne bi javio i rekao kako je primijetio kako to nije to što je on mislio da je. Komunikacija danas bi trebala biti sasvim normalna stvar, i ponašanje gdje se čeka da netko napravi prvi korak je gubljenje vremena. Zapitajte se zašto se teško javiti nakon sexa? Odgovor je iskrenost. Muškarci se boje biti direktni sa ženama da im ne povrijede osjećaje, dok žene se boje biti iskrene s muškarcima da im ne povrijede ego. Istina je da se pretpostavke trebaju staviti sa strane i da se treba javiti onaj tko je dobio potrebu se javiti, i pitanje tko se treba prvi javiti nakon sexa je odgovoreno.

Tko se treba prvi javiti nakon sexa, što nakon

Nakon sexa većina će zapravo donijeti odluku da li je to ono nešto ili nije? Sex pokazuje toliko toga, od brižnosti partnera do toga da li je vašem partneru stalo do obostranog zadovoljstva ili ne. Intimnost igra najveću ulogu u budućim odnosima, i normalno da se na to gleda većinom već nakon prvog sexa. Nakon sexa znat ćete da li ste samo željeli se ispucati i imali požudu, ili vam je ta osoba samo još više postala „potreba“. Tko se treba prvi javiti nakon sexa je pitanje na koje mogu odgovoriti oni koji su stupili u odnos i sada razmišljaju o tome koliko je taj sex bio dobar ili loš. Bez obzira tko se javio ili ne javio, svejedno je lijepo osobi dati iskreno do znanja da li odnos može ići dalje ili završava. Tako su obje strane mirne i znaju na čemu su. Tko se treba prvi javiti nakon sexa će uvijek biti nešto o čemu će se razmišljati i premišljati. Keep it simple i ako ti se on/ona ne javi, budi veća osoba i ti se javi.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE