Kako maknuti google račun s mobitela

Kako maknuti google račun s mobitela

Kako maknuti google račun s mobitela i što to znači

Nakupljanje prevelike količine informacija danas se može dogoditi vrlo brzo i povremeno trebate pročistiti te iste informacije kako bi postigli mir u glavi. Micanje google računa s vašeg mobilnog uređaja može pomoći u ostvarivanju toga. No, važno je znati što to znači i koje su reperkusije, prije nego što to i napravite.

Pitate se kako maknuti google račun s mobitela i što to znači? U nastavku teksta donosimo vam odgovor na to kako maknuti google račun s mobitela i što to znači. Za početnike je važno znati da micanje google računa s mobitel nije isto što i brisanje istog. Micanje google računa sa Android mobitela ili iPhone-a znači to da jednostavno onemogućujete pristup istom na vašem mobitelu, ali se može ponovno postaviti, ako poželite.

Treba znati da micanjem google računa s mobitela ostajte bez svih informacija koje su spremljene putem google računa na vaš mobitel. To uključuje stvari poput e-mailova, kontakata i postavki. Stoga vam se preporuča da napravite kopiju podataka na vašem mobitel prije nego maknete google račun.

Kako maknuti google račun s mobitela Android

Posjedujete mobitel sa Android sustavom i želite maknuti google račun s njega? Pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome kako maknuti google račun s mobitela Android. Micanje google računa s Android mobilnih uređaja vrlo je jednostavan postupak.

Prvo otvorite postavke svog mobitel i kliknite na „Accounts“ ili na „Users and Accounts“, ovisno o modelu i marki vašeg mobitela. Zatim kliknite na račun koji želite maknuti, u ovom slučaju na google račun i kliknite na opciju „Remove Account“. Ako pokušavate maknuti jedini google račun na vašem Android mobitela, morati ćete isto tako unijeti svoju lozinku mobitel ili pin, kako bi se postupak micanja mogao obaviti. Micanje google računa znači isto tako da nećete više imati pristup Google Play Store-u.

Kako maknuti google račun s mobitela Android ovisi o tome kako vam izgleda opcija „Settings“. Naime, to varira od mobitela do mobitela i zato ćete morati malo istraživati kako bi izvršili sve navedene korake, u tekstu, za micanje google računa. Ali kada jednom to svladate, micanje bi trebalo biti brzo i jednostavno.

Kako maknuti google račun s mobitela iOS

Posjedujete iOS mobilni uređaj i ne znate kako maknuti google račun s mobitela iOS? Onda ste na pravom mjestu jer ćete u ovom tekstu naći sve potrebne informacije o tome kako maknuti google račun s mobitela iOS.

Koraci koje je potrebno poduzeti kako bi maknuli google račun s iOS mobitela ovisi o tome kako pristupate tom istom računu. To može biti preko Gmail-a, Safari aplikacije ili neke druge Mail aplikacije. Ukoliko koristite Gmail, pratite nekoliko sljedećih koraka. Prvo otvorite svoj Gmail račun i otiđite na „Menu“. Tamo odaberite „Manage Accounts“, a zatim „Edit“. Kliknite na „Remove“ pokraj google računa kojeg želite maknuti i potvrdite svoj odabir. Na kraju kliknite na „Done“. Ako koristite Safari aplikaciju, otvorite ju i otiđite na google. com.

Kliknite na svoju profilnu ikonu u gornjem desnom kutu i kliknite na „Sign out“. Zatim kliknite „Sign in“ i nakon toga „Sign in with different account“. Kliknite na „Remove“ pokraj google računa kojeg želite maknuti i postupak potvrdite klikom na „Done“. Micanje google računa s mobitela iOS također je vrlo jednostavan i brz postupak.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Koji tv kupiti

Koji tv kupiti

U prijašnjim vremenima obiteljski kauč je determinirao koliko će velika ili mala televizija biti. Drugim riječima, što je televizor udaljeniji od kauča, trebalo je kupiti veći televizor. Danas vlada s

Koliko košta električni romobil

Koliko košta električni romobil

Odrasla ste osoba i zaintrigirao vas je električni romobil? Razmišljate o njegovoj kupovini, ali ne znate koliko košta električni romobil za odrasle. Cijena električnog romobila za odrasle ovisi o mod

Gdje kupiti enc uređaj

Gdje kupiti enc uređaj

Stranac ste ili jednostavno u ovom vremenu korona pandemije volite stvari obavljati online? Često koristite hrvatske autoceste ili ste stranac koji planira doći u Hrvatsku na ljetovanje autocestom? On

Kako očistiti klimu

Kako očistiti klimu

Vaš klima uređaj važan je u pretvaranje vašeg doma u oazu uživanja tijekom ljetnih mjeseci. Ponekad primijetite da vaša klima radi teže nego inače, tj. muči se kako bi održala isti nivo hlađenja kao p