Kad žena vara u braku

Kad žena vara u braku

Kad žena vara u braku, svi varaju

Prijateljstvo, veza, brak, svi smo jednom varali nekoga i svi smo jednom bili prevareni te smo dobro upoznati s navedenim osjećajem. Iako neke statistike govore da su upravo muškarci ti koji varaju više nego žene, istina je da je podjednako, možda čak žene malo vode. Mnogi stupe u brak kao sigurnost neku, imate svog partnera zapravo supružnika i veže vas mnogo više od osnovne veze, no da li je to tako uistinu? Kad žena vara u braku? Varanje se može dogoditi radi puno faktora, onaj najglavniji razlog varanja je osjećaj poželjnosti i požude koji se nekako gubi u vezama, a osobito u braku kroz par godina. Normalno je da ćete pogledati drugog muškarca ili ženu, pa čak i komentirati, ali ako se to događa sve češće zapitajte se malo nad sobom što vam to govori? Kad žena vara u braku i zašto, razlozi su zapravo jako slični kao i kod muških.

Kad žena vara u braku, najčešći razlozi

Žene kao mekši i osjećajniji spol će vam uvijek prvo razgovorom i raznim znakovima pokušati dati do znanja ako nešto nije u redu. Mnogi razgovori završe s “riješit ćemo to” i situacija se popravi na par mjeseci maksimalno. Mnoge žene nisu tolerantne na ponavljanje i često će preuzeti stvari u svoje ruke kako bi sebi dale malo oduška, i upravo ovdje nastupa varanje. Sve nekako kreče od spavaće sobe, žene se uvijek vole osjećati poželjno, bez obzira da li spavate par mjeseci ili ste u braku 5 godina, ako čar u krevetu nestane ona će potražiti zadovoljstvo van vaše spavaće. Većina žena će prije odluke o varanju zapravo reći svom muškarcu kako joj je dosta određenih stvari na koje je upozorila mnogo puta, tu se može raditi od najbanalnijih stvari poput neopranog posuđa do nedostatka pažnje u odnosu, ovdje žena polako razvija osjećaj da zaslužuje više nego odraslo dijete. Kad žena vara u braku? Najčešći je razlog je kada se osjeća zapostavljeno. Brak je sigurna luka, i zna nastupiti shvaćanje zdravo za gotovo i mnoge žene upravo to ne podnose. Zapostavljene žene su one koje će najprije varati jer žele mušku pažnju koju su nekada dobivale. Žene su inače prve koje žele prekid veze ili rastavu braka, razlog je taj što ona u svojoj glavi je prekinula odnos već davno prije nego vam je rekla, tako da ako primijetite da je vaša žena hladna i distancirana i da je zapravo odustala od svega, budite pripremni na najgore. U varanju, žene često traže potencijalnu zamjenu za svog sadašnjeg muža, ljubavnik nije nešto s čim se žene vole skrasiti. Kad žena vara u braku? Kao što vidite ima puno razloga kada žena vara, no još nismo gotovi. Žene vole avanture, čak i ako vam je žena povučena i mirna, nemojte se dati zavarati, svaka žena voli nešto drugačije i vrlo je vješta u sakrivanju toga. Žene varaju kada osjećaju i znaju da im nešto nedostaje, svi se mi mijenjamo i tako nam naravno se mijenjaju očekivanja, umjesto smislenog razgovora mnoge žene će radije naći ljubavnika koji odgovara njenim novim željama. Istina je da žene padaju više u iskušenja nego muškarci, znate onu teoriju kako je ženama lakše dobiti muškarca nego obrnuto? Istina je. Zapravo je najčešći razlog varanja u braku osveta, neke žene se teško nose ako su bile povrijeđene I na ovakav način si pomažu, naravno ne govoreći svom supružniku što su učinile.

Kad žena vara u braku, znakovi prevare

Koliko god zvuči pomalo kao klišej, postoje određeni znakovi koji vam mogu dati do znanja kad žena vara u braku. Prvo na što trebate obratiti pažnju je svoj unutarnji osjećaj, ako vam on govori da nešto nije u redu, poslušajte ga. Prva smislena stvar za napraviti bi naravno bio ozbiljan razgovor s vašom ženom, u razgovoru bi ste naveli kako se trenutno osjećate i pitali ju kakvo je njeno mišljenje o tome gdje trenutno stojite u braku jer ste spremni poraditi na poboljšanju. Ako ne želite voditi ovakav tip razgovora koji ponekad prerasta u predbacivanje I svađu, obratite pažnju na sljedeće stvari I saznajte kad žena vara u braku. Da, žene vole kupovati novu odjeću, ali ako primijetite puno nove odjeće a to možda nije u stilu vase žene to može biti znak. Kreće u teretanu i odjednom više vodi brigu o fizičkom izgledu bez da vas pita o mišljenju. Dolazak doma u kasne noćne sate ili sljedeće jutro bez ikakvog opravdanja, sasvim je normalno I pristojno reći svom partner di se nalazite i Koliko ostajete, ako vam žena ne kaže okvirno neke stvari, možete počet sumnjati da je netko drugi u pitanju. Šifre na mobitelu i kompjuteru su normalne stvari, no ako vam žena odbija dati pristup njenom mobitelu ili kompjuteru samo kako bi ste vidli nešto, možete biti sigurni da nešto skriva. Nosi mobitel svugdje sa sobom i često se smješka, da može biti da joj prijateljica šalje smiješni meme, no pitajte ju u tom trenutku na što se smije i obratite pažnju na njen izraz lica. Vaše zajedničko vrijeme pada u drugi plan, ovo može biti factor koji dolazi s obje strane, no ako vi želite biti skupa a ona često odbija i odlazi od doma to može također biti znak prijevare. Intima vam se svela na čistu nulu, nekadašnje maženje na kauču je postalo u jedva zagrljaj ili pusu u obraz a čak vam i to djeluje isforsirano sa strane žene. Što ako ste ustanovili da vas žena vara? Da, osjećaj tuge, povrijeđenosti i bijesa će biti prisutan, no važno je razmišljati hladne glave. Dugi i ozbiljni razgovori gotovo uvijek daju pozitivan rezultat, zato ih je važno imati uvijek a ne samo kada dođe do problema u braku. Na vama je odluka što ćete nakon saznanja o varanju. Možete se odlučiti za rastavu, probati zaboraviti sve i krenuti ispočetka, ili možete vratiti milo za drago.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE