Uz mobilnu aplikaciju FLOU. vježbanje u paru je najbolja opcija

Jedinstvena mobilna aplikacija FLOU. potiče na kvalitetniji sportski život i promjenu svakodnevnih navika. U samo nekoliko koraka omogućuje odabir željene lokacije, vremena u kojem želite vježbati, plaćanje  i sakupljanje bodova. Svojim inovativnim sustavom olakšat će vam da budete aktivniji i unesete raznovrsnost dosadašnjoj rutini

U zagrebačkom Biotrening centru službeno je predstavljena jedinstvena mobilna aplikacija FLOU. Biotrening centar prvi je prepoznao budućnost korištenja aplikacije u svrhu podizanja kvalitete sportskog života i poticanja promjena svakodnevnih navika.

‘Sama ideja je došla kao skup iskustava trojice vlasnika kako bi se ljude potaknulo na što lakše pronalaženje sportskog objekta i potaknulo ih na aktivnost. Htjeli smo napraviti nešto jednostavno za korištenje, lijepog dizajna, logičnog sučelja, aplikaciju koja pametnom arhitekturom omogućuje intuitivno korištenje te brzi i ciljani odabir aktivnosti prema vremenu, lokaciji ili namjeri treninga. I ako tome dodamo funkcionalnost digitalnog plaćanja, dolazimo do finalnog proizvoda, Flou aplikacije. Plaćanje se vrši u 2-3 klika, što je uz uštedu vremena, odabir lokacije i željene vrste treninga jedan od glavnih benefita aplikacije. Vizija Flou-a je postati primarni kanal komunikacije sportskih subjekata i krajnjih korisnika njihovih usluga, uzimajući u obzir i raznovrsnost aktivnosti (od teretana, pilatesa, yoga, plesnih i borilačkih centara, do outdoor aktivnosti, sportova sa loptom i reketom, ekstremnih sportova, osobnih trenera, sportskih događanja kao što su trčanje, biciklističke utrke, pa i aktivnosti za djecu’, rekao je Ivan Franić, jedan od osnivača mobilne aplikacije Flou.

Ivan Franić, osnivač aplikacije

Predstavljanjem aplikacije simbolično smo obilježili mjesec zaljubljenih kroz demonstriranje vježbanja u paru jer iskustvo je pokazalo – ako je jedan partner neaktivan velika je vjerojatnost da će takav postati i drugi! No, vježbanje u paru nije samo vježbanje s partnerom. Vježbati je korisno i lijepo s prijateljima, bratom, sestrom… Bitno je samo shvatiti da je vježbanje u paru najbolja opcija. Ulaganje u vlastito zdravlje najbolji je ulog u životu.

Tome su posvjedočili i poznati hrvatski fitness influenceri Sandi i Monika Imerović, Petar Bruno Basić i treneri iz Biotreninga Josip Vučko i Diana Kozniku koji su okupljenima pokazali kako vježbanje u paru potiče na motivaciju, zajedništvo, a ujedno i na zabavu.

Monika i Sandi Imerović

Petar Bruno Basić i Diana Kozniku

Diana Kozniku i Josip Vučko, treneri Biotrening centra

O novom dobu primijenjenog nutricionizma kao i o odluci na suradnju sa mobilnom aplikacijom Flou. i zašto zagovara postojanje takve aplikacije iz Nutrilife Centra govorila je Ivana Barišić, žestoka pobornica vježbanja i zdravog načina života.

Matej Tomazin – Mentalni trening, Valentin Slogar – Biotrening poliklinika, Ivana Barišić – Nutrilife Centar, Luka Milanović – Boitrening centar

‘S obzirom na užurbani način života, ulaganje u zdravlje prevencija je mnogih bolesti modernog doba kojih je sve više: dijabetes, pretilosti, razni oblici kardiovaskularnih bolesti… U suradnji s aplikacijom Flou, Nutrilife Centar želi pozitivno utjecati na prehrambene navike svakog pojedinaca kroz programe prehrane individualno prilagođene svakom pojedincu i njegovim potrebama’ rekla je mag.nutr. Ivana Barišić, direktorica Nutrilife Centra.

Osim primjene pravilne prehrane i redovne tjelesne aktivnosti važno je pravilno prevenirati ozljede i ne zanemarivati zdravstvene probleme. To najbolje znaju djelatnici poliklinike Biotrenig centra.

„Ovdje u poliklinici se bavimo svim aspektima liječenja problema lokomotornog sustava. Liječnički pregledi, fizioterapija i rehabilitacija sastavni su dio našeg svakodnevnog djelovanja. Kako Biotrening centar stalno raste tako raste i Poliklinika. Brzi način življenja često dovodi do zanemarivanja zdravstvenih problema i ne liječenje ozljeda. Flou je inovativna platforma s jasnom misijom i vizijom, koja je u konačnici jako slična našoj: bolja verzija mene i zdravlje za mene i moju obitelj. Naša misija je prvenstveno riješiti Vaš trenutni zdravstveni problem, dati Vam kvalitetan savjet, unaprijediti Vaše zdravlje i naposljetku Vas potaknuti na razmišljanje da proces brige o vlastitom zdravlju ne završava kad se riješi neko bolno stanje, već bi upravo tada trebalo započeti’, izjavio je Valentin Slogar iz Biotrening poliklinike.

Ivan Franić i Matej Tomazin iz Mentalnog treninga

Posebnu podršku ovom projektu dao je i Luka Milanović, doc.dr.sc. ujedno i kondicijski trener hrvatske nogometne reprezentacije; ‘Biotrening centar je jedinstveni centar na ovim prostorima koji svim klijentima pruža uslugu pažljivo planiranog i programiranog treninga na temelju rezultata dijagnostike tjelesne forme. Stručni tim trenera pomoći će vam da bolje upoznate svoje tijelo, a potom pažljivo planiranim i programiranim treningom izgradite najbolju verziju sebe. Biotrening centar iz dana u dan raste i razvija usluge, a isto tako prati i nove globalne trendove informiranja krajnjih korisnika o važnosti tjelesno aktivnog načina života. Prepoznali smo Flou. aplikaciju kao izvrsnu platformu koja na jednom mjestu okuplja sve usluge koje poboljšavaju kvalitetu života krajnjeg korisnika. U sve užurbanijem svakodnevnom tempu, Flou. aplikacija štedi vrijeme i smanjuje izgovore za uključivanje u neki oblik tjelesne aktivnosti.’

O vođenju ljudi kroz proces osobne promjene te koliko je važna i psihološka priprema, govorio je Matej Tomazin, mag. psych. i mentalni trener iz Mentalnog treninga. A kako započeti dan i dobiti taj jutarnji flou. koji nam je svima potreban, otkrio je Mario Valentić, profesor kineziologije i fitness trener koji je osmislio jednostavan i zdrav Flou. smoothie.

Mario Valentić i Alex Milinković

Radijska voditeljica Alex Milinković kao moderatorica programa podržala je Flou. od samih početaka, priključila se kao korisnik aplikacije, influencer ali i kao osoba koja istinski zagovara i živi zdrav i aktivan život. Svojim dolaskom podršku su pružilei brjne druge poznate osobe, poput bivše TV voditeljice Antonije Stupar, te osobnih trenera Marija Vekića i Drage Pezića.

Potaknite jedni druge i vježbajte u paru, skinite aplikaciju Flou. i krenite po svoju dozu zdravlja –  jer to je najbolja opcija!

 

 

Komentari

▲ Povratak na vrh