Uvjerite se kako voze najbolji roleri, BMXeri i skateri

Ne propustite Challenge tour na Jarunu ove nedjelje, popratite adrenalinsku zabavu pljeskom i spremite se za jubilarni 20. Pannonian Challenge koji se održava u Osijeku od 5. do 9. lipnja

Tin Hadžiomerspahić, naš najpoznatiji roler, sa svojom strasti krenuo je vrlo mlad, točnije, već u vrtićkoj dobi. Nakon toga roditelji su, vidjevši njegovu strast prema sportu na 8 kotača odlučili kupiti prve role i ostalo je sve povijest.

Prvo je krenuo s preskakanjem stepenica i izradom improviziranih skakaonica, a negdje u međuvremenu je s vožnje na 8 kotača prešao na vožnju na 4 kotača. Ne, da ne biste krivo shvatili, Tin nije počeo rolati na jednoj nozi već je, kao i svi profesionalni roleri izvadio srednje kotače na obje noge kako bi lakše mogao voziti po rampi.

Tin je imao sreće da se taman u razdoblju kad je počeo ozbiljnije vježbati vožnju rola dovršio skate park na Jarunu, pa je svoje treninge ispred Mimare ili s glavnog trga mogao prebaciti na Jarun, bez bojazni da će ga netko tjerati i govoriti da uništava javnu imovinu. Je li to bila sreća ili nesreća, možda je bolje pitati njegovu obitelj koja je s njim prolazila njegove lomove ruku, brojne masnice, iščašenja, ogrebotine i ožiljke. No, kao i kod svakog sporta, Tin ne mari za brojne ozljede i odlučan je u svom naumu da postane najbolji roler svijeta.

Kako je Tin Zagrepčanin, ove nedjelje vam je savršena prilika da vidite kako izgledaju njegove vratolomije na rolama, stoga ne propustite Challenge tour na Jarunu ove nedjelje, 14. travnja, uvjerite se kako voze najbolji roleri, BMXeri i skateri, popratite adrenalinsku zabavu pljeskom i spremite se za jubilarni 20. Pannonian Challenge koji se održava u Osijeku od 5. do 9. lipnja.

Komentari

▲ Povratak na vrh