Tenisica za nikad poletnije i zabavnije trčanje!

Potplat Joyride Run Flyknita sadrži tisuće kuglica koje, zahvaljujući većem omjeru gume u odnosu na pjenu, dodatno smanjuju pritisak koji se proteže od pete do prstiju, amortizira udarce i pruža svježinu i odmorenost za stopalo

Ponukani željama i zahtjevima kupaca za modelom obuće koji će im olakšati trčanje te im pružati konstantan osjećaj svježine u Nikeu su dizajnirali Joyride Run Flyknit – tenisicu koja, pružajući novo iskustvo trčanja, pomaže u opravku stopala nakon intenzivnih ili dugih treninga, polumaratona ili maratona.

Nakon Zoom modela, uz koji trkači brže prelaze svaku dionicu, i Reacta, koji olakšava trčanje na duge staze, ideja je bila predstaviti tenisicu koja će sve trkače, učiniti jačima, bržima, izdržljivijima i poletnijima.

Joyride je namijenjen profesionalnim trkačima koji postižu odlične rezultate i traže idealnu obuću za oporavak nakon dugog i/ili napornog treninga i trčanja, a pogodan je i za amatere, pa čak i početnike.  Osmišljen da pruži jedinstven osjećaj koji će im pomoći da u potpunosti uživaju u svakom koraku, Joyride je dizajniran za sve trkače koji svojim stopalima žele pružiti „slobodan dan“ i iskusiti maksimalnu udobnost.

Joyride pruža učinkovitiju apsorpciju udaraca stopala o podlogu i potporu koja ublažava prijenos težine cijelom nogom – od pete do prstiju. 

Istraživanja i nove tehnologije, kao i povratne informacije koje su im pružili prethodni modeli bazirani na Air tehnologiji, potaknule su dizajnere Nikeovog Sportskog istraživačkog laboratorija (eng. Nike’s Sport Research Lab) da čvrstu pjenu zamijene dinamičnijom tehnologijom (eng. underfoot tachnology) koja osigurava kvalitetniju potporu i više ugodnosti. 

Potplat Joyridea sadrži tisuće kuglica koje, zahvaljujući većem omjeru gume u odnosu na pjenu, dodatno smanjuju pritisak koji se proteže od pete do prstiju, amortizira udarce i pruža svježinu i odmorenost za stopalo.  Kuglice su izrađene od TPE pjene, a njezinom odabiru je prethodilo testiranje čak 150 vrsta i kombinacija pjena. Prilikom trčanja premještaju se u svim smjerovima i tako maksimalno povećavaju prilagođavanje tenisice svakom trkaču, ujedno onemogućavajući nelagodne prekomjerne kretnje. 

Svojstvo kuglica poboljšano je i izbacivanjem barijere između stopala i tenisice što omogućuje gotovo neposredno stajanje na kuglicama. Ovakva struktura također pridonosi ublažavanju pritiska tijekom trčanja i boljem povratu energije. U usporedbi sa sličnim konceptima tenisica Nike Joyride Run Flyknit omogućava 13-17% veći povrat energije i do 38% mekši osjet

Kako bi pomogao u poboljšavanju rezultata svih trkača, Nike se posebno osvrnuo na četiri cilja kojima oni teže, a to su intenzitet, brzina, dugotrajnost i svježina. Ovim tenisicama Nike je ponudio kvalitetan proizvod za profesionalce, ali i napravio inovaciju koja će dodatno zainteresirati i motivirati početnike, a najvažnije, i jednima i drugima pružiti svježinu i odmor, poboljšati iskustvo i olakšati trčanje.

Kao i drugi Nikeovi modeli, i Joyride Run Flyknit moguće je reciklirati kroz Nikeov Reuse-A-Shoe program. Na ovaj način ovaj američki proizvođač obuće i odjeće nastavlja s poticanjem održivosti i ekološke osviještenosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by thred. (@thredmag) on Jul 27, 2019 at 9:24am PDT

Komentari

▲ Povratak na vrh