Školarci pokazali zavidno znanje o sigurnosti u prometu

Na natjecanju školskih prometnih jedinica prva znanja o sigurnosti u prometu, ali i o sigurnom bicikliranju pokazalo je previše od 25 škola, odnosno školskih prometnih jedinica

Više od 450 djece tako je na 23. Natjecanju školskih prometnih jedinica grada Zagreba i Zagrebačke županije pokazalo visoku svijest o važnosti sigurnog prometovanja.

Tom prilikom mladim ambasadorima prometne kulture obratila se i zamjenica gradonačelnika grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević, koja je otvorila ovo natjecanje.

Marija Luković, ravnateljica OŠ Gustava Krkleca, Travno; Boris Orlović, MUP, Ravnateljstvo policije, Služba za sigurnost cestovnog prometa i Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba

“Danas nije važno tko će pobijediti, važno je da prometnu kulturu i ideju sigurnosti u prometu promičete i nadalje”, dodala je Vukičević  te se posebno zahvalila Policijskoj upravi zagrebačkoj i HAK-u što svih ovih godina zajedno s Gradom u osnovnim školama podižu razinu svijesti o važnosti sigurnog prometovanja.  

OŠ Gustava Krkleca II. prikupila je na ovom natjecanju najviše bodova te se tako plasirala na prvo mjesto, dok je OŠ Dragutina Domjanića zauzela drugo, a OŠ Ljubo Babić I. treće mjesto.

Čestitamo svima natjecateljima!

Komentari

▲ Povratak na vrh