Kako izolacija utječe na ljubavne veze poznatih parova

 

Samo za novi broj lifestyle tjednika Story, neki od poznatih parova otkrili su kako voljeti a pri tome ne ugušiti partnera te kako ostvariti zdrav balans u odnosu na duge staze

Sada kada izolacija zadržava partnere duže nego obično u svoja četiri zida, mnogima ovo može biti izazovno razdoblje, pa je stoga ova tema pravi izbor da dobijete savijete kako odnos učiniti sretnim i ispunjenim uz poštivanje tuđeg slobodnog prostora, a uz put zaviriti i kako to rade Nada Abrus, Sandra Bagarić i Anita Dujić.

Uz ove sočne teme donosimo i kuharicu odabranih blagdanskih delicija i slastica. Jednostavni recepti i prava gramaža uz točan opis pripreme, siguran su odabir da i početnici mogu savladati sve recepte.

Andrej Kramarić, nogometaš koji trenutno živi u Njemačkoj otkirio je kako on provodi dane u strogoj izolaciji te zašto misli da je ovo vrijeme prilika da počnemo drugačije razmišljati.

Nešto dalje u inozemstvu, točnije kraljevske dvore pokosila je prava pandemija korona virusa. Saznajte više detalja u temi koju donosi Story.

Da vrtlarenjenije samo hit nego omiljena terapija u izolaciji saznali tvrde mnoge zvijeze a vi pročitajte tko su one.

Uz posebne teme koje izvlače stare, nostalgične radove iz Storyjeve arhive, tu su i neke nove rubrike u kojima celebritiji saznaju od stručnjaka sve ono što čitatelje zanima, jer #YourStoryMatters pa je tako Tatjana Jurić u razgovoru sa dr. sc. Mirela Marić iz Poliklinike Adiva saznala kako se zdravo hraniti u izolaciji. A set zanimljivih vježbi donosi vam glumica Sandra Lončarić.

Uz proširenu enigmatiku, portret Al Pacina te kulturni pregled i izbore, poziv da kupite Story i uživate u udobnosti i sigurnosti svoga doma pravi je izbor.

Story Vremeplov odvest će vas na najkultnije dodjele i partije domaće i strane celebrity povijesti te vas svakako i dobro nasmijati ali i podsjetiti na neke stare, drage trenutke.

Uz posebnu ponudu pretplate, sve dodatne sadržaje svakoga dana pratite portal story.hr putem svog računala na kojem kao dodatnu opciju imate i mogućnost slušanja Story radia ili putem svojih mobitela i tableta za koje također možete preuzeti i Story.hr aplikaciju posebno kreiranu za Androide i i Phone.

Komentari

▲ Povratak na vrh