Čokolade u kojima možete uživati – bez grižnje savjesti

Za sve one koji se jednostavno ne mogu odreći slatkog, ali žele pripaziti na ono što prehranom unose u organizam, Kandit je ove godine lansirao na tržište liniju zdravog programa, u svojoj već bogatoj ponudi čokolada – Kandit No Guilt, čokolade bez dodanog šećera

Pronaći balans između uživanja i zdravlja novi je trend u svim područjima života, pogotovo u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi. Za sve one koji se jednostavno ne mogu odreći slatkog, ali žele pripaziti na ono što prehranom unose u organizam, Kandit je ove godine lansirao na tržište liniju zdravog programa, u svojoj već bogatoj ponudi čokolada – Kandit No Guilt, čokolade bez dodanog šećera.

U No guilt čokoladama možete uživati bilo gdje i bilo kada – na poslu, faksu, poslije treninga ili  navečer dok gledate najdraži film, bez osjećaja krivnje. One su namijenjene baš onima koji paze na svoju prehranu – rekreativcima i aktivnim sportašima kojima se dan vrti oko uravnotežene prehrane i treninga, trudnicama i mamama koje paze na liniju te svima koji žive zdravijim načinom života. Zbog svog posebnog sastava pogodna je i za dijabetičare pa ju preporučuje i  Hrvatski savez dijabetičkih  udruga.

Razmišljanja poput – koliko moram vježbati da “potrošim” ovaj trenutak uživanja – ne mora nas više zabrinjavati jer su Kandit No guilt čokolade savršeno rješenje. Čokolade bez dodanog šećera sa 84% kakaa ili mliječne čokolada sa 34% kakaa s najkvalitetnijim bademima samo su dio linije proizvoda No guilt. Mnogi će biti sretni što čokolada s 84% kakaa nije gorka jer sadrži steviju i ulje naranče, što joj dodatno oplemenjuje okus. No guilt 84% kakaa od sada je dostupna i kao čokoladni prutić od 30g pa vam može biti uvijek pri ruci. Za one koji vole čistu tamnu čokoladu, Kandit od nedavno ima i No guilt pure 84% te dragee s bademom ili lješnjakom. Bitno je naglasiti da te čokolade sadrže i 29% dijetalnih vlakana.

Predstavljanje ove suradnje nisu propustili Ana Begić Tahiri, Mijo Matić, Mario Valentić te mnogobrojni influenceri koji su oduševljeni čokoladom. Sve je više zaljubljenika u zdravi način prehrane, onih koji prelaze na vegetarijanski način prehranu ili onih koji samo žele zamijeniti naviku uživanja u nezdravoj hrani zdravijim, a jednako ukusnim čokoladama.

Komentari

▲ Povratak na vrh