Chris Hemsworth lansirao hit aplikaciju za vježbanje

Želite li iste trbušnjake kakve je imao božanstveni Thor? Uz novu aplikaciju do njih ćete doći - nikad lakše!

Popularni australski glumac i zvijezda Marvelova filma Thor, Chris Hemsworth lansirao je od 4. veljače vlastitu fitness aplikaciju Centr – treniraj, živi i jedi bolje, a dostupna je za iPhone i Apple Watch.

Chris je na aplikaciji okupio različite hollywoodske trenere, kaskadere i Navy Seal trenera, te yoga i pilates instruktore, a u izradu je uključio čak i psihoterapeute, stručnjake za meditaciju, te profesionalne kuhare, prenosi Mashable.

Broji poklonisi popularnog glumca, koji po mnogima ima jedno od najzgodnijh tijela u filmskoj industriji, s nestrpljenjem su čekali na aktivaciju stranice, još od kada se na Youtubeu zavrtio teaser koji, među inim, uključuje Chrisa u različitim yoga pozama.

“Vjerujem da svi imamo potencijal i potrebna nam je podrška da dostignemo vlastite ciljeve. Centr će staviti najbolje od naboljeg na dlan vaše ruke, pomoći će vam da razvijete zdravije tijelo, jači um i sretniji život”, otkrio je Chris medijima.

Aplikacija sadrži tjedni plan vježbanja (vježbe od 20 do 40 min, prilagođene vježbanju kod kuće ili u teretani), recepte za pravilnu prehranu i vježbe disanja te opuštanja. Autor svega navedenoga je sam glumac, a gotovo svakodnevno se dodavaju novi sadržaji, tj. videa, uključujući boks i jogu. Kod svake se vježbe može birati razina inteziteta.

 

Pored vježbanja, aplikacija sadrži i dio koji nudi vođene meditacije, vježbe za samopouzdanje te savjete za nošenje sa stresom, a uzvrstan je i dio o prehrani, gdje možete pronaći recepte prilagođene vašim navikama; od bezglutenskih recepata, vegetarijanski, veganske pa do isključivo ribljih obroka.

Na koncu, istaknimo kako je Hemsworth osmislio aplikaciju uz savjete supruge, španjskog modela i glumice Else Pataky! Pametna žena, zar ne?

 

Komentari

▲ Povratak na vrh