Mudar muškarac ne žuri reći “Volim te”

Iako će mnogi reći da je to za curice, muškarci će puno prije, često prerano, reći "volim te" i time zbuniti svoju partnericu. Kada je najbolje vrijeme da kažete te čarobne riječi?

Većina žena smatra da je OK reći “Volim te” poslije šest mjeseci viđanja. Za razliku od njih, većina muškaraca smatra kako se to može slobodno reći nakon dva mjeseca.

Ali, jako pazite da tu bombu ne izbacite prerano, upozoravaju stručnjakinje za odnose između spolova. Možda će vas iznenaditi, ali te čarobne riječi koje vama služe da zapečatite “dogovor” njoj znače nešto sasvim drukčije. Kod muškaraca je rano očitovanje posvećenosti općenito vođeno seksualnim impulsom; ženama je to obećanje dugoročne veze.

Prema studiji Massachusetts Institutea of Technology, muškarcima koji se u ranoj fazi veze razmeću iskazima o svojoj ljubavi ne može se vjerovati; štoviše, žene više vole kad muškarac pričeka da stvari postanu ozbiljne.

Stoga, budući da to općenito toliko puno više znači njoj, ona bi to radije čula tek nakon što ste duboko u seksualnoj vezi.

Komentari

▲ Povratak na vrh