Što svaki muškarac mora znati o serumima za njegu lica

Jeste li se ikada zapitali kako to da svjetske ljepotice i ljepotani uvijek imaju svjež i prekrasan ten i sjaj kože? Ili pak, kako top modeli imaju tako lijepu i čistu kožu (barem većina njih) nakon cjelodnevne teške šminke na licu (o da i muške modele šminkaju) i brojnih snimanja?
Ne radi se o nikakvoj magiji ili skupim kozmetičkim tretmanima (iako su njima zvijezde često sklone) nego o redovitoj njezi – serumima.

Naime, serumi obiluju tvarima koje su intenzivnog djelovanja i ulaze u dublje slojeve kože, gdje mobiliziraju vlastite mehanizme popravka, omogućuju koži da veže i zadrži dovoljnu količinu vlage pa se takva može suočiti i s najštetnijim vanjskim faktorima! Zadnji hit među proizvodima serumi su s anti-pollution djelovanjem, jer aktivno štite kožu od oštećenja onečišćivačima okoline, posebno u urbanim sredinama!

Ako do sada niste koristili serum za njegu (priznajte, rado ste koji put ukrali svojoj ljepšoj polovici), vrijeme je da upoznate prave adute od kojih se neće odvajati, a vjerujemo kako će ova put razlog za krađu imati vaša – partnerica!

  1. Dr. RENAUD Serum za intenzivnu hidrataciju bit će vaš najveći saveznik za mekanu kožu (a znate kako je zimi sklona isušivanju i hrapava) te podatan mladenački izgled. On je prava ‘injekciju vlažnosti’, jer trenutno kožu oporavlja i potiče prirodnu hidrataciju te usporiti gubitak vlage.
  2. OLIVAL Vitaminski serum C, Vitaminski serum R2 i Peptidni serum P – trio noviteta iz domaće radinosti donosi pravu blagodat za sve tipove kože. Vitaminski serum C idealan je za osobe s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci te za sve one koji većinu vremena provode u zatvorenim prostorima ili dijelovima grada gdje je osjetno onečišćenje zraka. Vitaminski serum R2 namijenjen je prvim borama i problematičnoj koži koja može biti mješovitog tipa, sklona aknama, dok Peptidni serum P sadrži nekoliko kombinacija peptida koji najučinkovitije repliciraju stanice kolagena u koži te na taj način pojačavaju obnovu kože i bolju elastičnost. Stoga je idealan za osobe koje već imaju vidljive bore jer postiže izvrsne rezultate ako se redovno koristi (2 puta dnevno), a vidljive su promjene na koži čak i kod starijih osoba s trajnim borama.
  3. La Roche – Posay Hyalu B5 Serum sadrži ključne sastojke koji djeluju na obnovu kože i štite od stresa urbanog života. Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine stvara nevidljivu barijeru na površini kože kako bi se zadržala vlaga i popunile tanke linije i bore, dok hijaluronska kiseline niske molekularne težine popunjava kožu iznutra te potiče staničnu obnovu. Vitamin B5 hranjivi je sastojak koji obnavlja barijeru kože, madecassoside, smiruje kožu i pospješuje njezinu obnovu, a Hyalu B5 Serum sadrži i La Roche- Posay termalnu vodu s mineralima za obnovu kožne barijere. 
  4. Biologique Recherche je razvio Sérum PIGM 400 – kao odgovor na specifične probleme pigmentiranih i sivih trenutnih stanja kože, Biologique Recherche je razvio Sérum PIGM 400. U bočici s pumpicom radi boljeg čuvanja i preciznijeg doziranja, Sérum PIGM 400 posebno je formuliran da spriječi i smanji pojavu postojećih smeđih mrlja. Ovaj tretman za posvjetljivanje blag je za epidermu a osim što sprječava i smanjuje vidljivost postojećih pigmentacijskih mrlja, ujedno sprječava i ograničava pojavu novih mrlja, ujednačava i oživljava ten te se bori protiv starenja stanica antioksidacijskim djelovanjem.

Komentari

▲ Povratak na vrh