Fotografija Emily Ratajkowski zbog koje je internet – poludio!

Prelijepa manekenka navikla je provocirati javnost, no dugo nismo naišli na toliko komentara kao na ovu fotografiju

Od slavne manakenke Emily Ratajkowski navikli smo da je ne zanima mišljenje javnosti, pa često provokativnim fotografijama provocira javnost. Zadnje što je podiglo pravu buru u javnosti njezine su fotografije za izdanje američkog časopisa ‘Harper’s Bazaar’ za koji je em’ napisala esej o tome kako ona vidi feminizam i ženska prava, em’ je na instagram profilu časopisa objavljena i njezina fotografija na kojoj pozira – neobrijanih pazuha!

Po mnogima jedna od najseksipilnijih žena na svijetu, priznala je kako je svjesna da joj je izgled otvorio mnoga vrata u karijeri, ali je imala i brojna neugodna iskustva upravo zbog svoje ljepote.

 


‘Žene su često posramljivane ako pokazuju i prihvaćaju svoju seksualnost. No ja se osjećam najmoćnije kada sam zadovoljna sa sobom, bilo da nosim minicu ili veliku mušku trenirku. To ne mora biti jednako za svaku ženu, ali dok god je to njihova vlastita odluka, ona je i prava’, među inim zagovara Emily i esej zaključuje rečenicom: ‘Pružite ženama priliku da budu što god žele i naučite prihvatiti razlike. Kvragu s predrasudama!’

Je li vama ljepše kada žene imaju obrijane pazuhe ili kad njeguju prirodni izgled?

Komentari

▲ Povratak na vrh