Detalji koje će ona sigurno primijetiti na vama

Svidjet će joj se ono što vidi.

Nećete privući njezinu pažnju samo zato što ste se sjetili oprati zube. (Iako je i to jako važno!) „Žene vole detalje“, kaže Sandra Nygaard, Men’s Healthova urednica mode. „Možete je osvojiti ili odbiti na prvi pogled u roku 10 sekundi.“

Ono što će joj zapeti za oko ovisi od žene do žene, ali vam donosimo 5 univerzalnih stvari koje će je osvojiti ili odbiti na prvu.

Dlake u nosu i ušima i obrve

Nije jasno vidljivo gdje vam započinju a gdje završavaju obrve? Budite sigurni da će i ona to primjetiti. Vidjet će i ostala područja na kojima rastu nepoželjne dlake – poput nosa i ušiju.

U istraživanju časopisa Women’s Health provedenog među čitateljicama, žene su priznale da bi radije provodile vrijeme s muškarcem koji ima zadah od onoga koji ima vidljive dlake u nosu.

Zamislite tek što bi bilo da imate ugodan dah i da nemate vidljivih dlaka u nosu ili ušima.

Vaš potez: pobrinite se za divlje obrve i uredite ih pomoću pincete na gotovo bezbolan način.

Što se tiče dlaka u nosu i ušima: ako ih možete vidjeti, trebate ih održavati.

Zubi

Usta su također područje na koje će se žene fokusirati – ima smisla s obzirom na to da su joj vaša usta u razini očiju kada sjedite jedno nasuprot drugog za stolom.

Časopis Women’s Health je upitao 200 čitateljica što primjećuju na suprotnom spolu. Druga stvar na popisu je bio osmijeh, a iza njega su se našli zubi.

Kada se smijete, žene stječu dojam da vam mogu vjerovati, stoji u istraživanju Sveučilišta Pittsburg. Učinite da se osjeća ugodno tako što ćete je zabljesnuti svojim bijelim zubima.

Vaš potez: izbijelite zube.

Dlake po vratu

Žena odmah primjete kada muškarac ima čist vrat, kaže Greg Savarese suvlasnik salona za uljepšavanje muškaraca 316 Club, u Chicagu.

„Toliko su usredotočene na detalje vlastitog uređivanja da isto očekuju i od muškaraca.“

Prerasle dlake na vratu mogu ozbiljno ugroziti vaš izgled – o ovome posebice morate voditi brigu ako imate dužu kosu. U suprotnom ćete izgledati kao zarasli gorštak.

Vaš potez: posjetite brijača između uobičajenog odlaska na brijanje kako bi vam uredio vrat. Platit ćete malo, a produžiti vrijeme između dva brijanja.

Nokti

Poslovne i privatne veze započinju rukovanjem – zbog toga je ključno da vam nokti budu uredni, kaže Savarese. Niti jedna žena ne želi držati za ruku muškarca čiji nokti izgledaju kao da je orao i kopao.

Vaš potez: skupite hrabrost za odlazak na manikuru.

Nemojte biti sramežljivi. Samo će vam malo izmasirati dlanove i ruke, te usput urediti nokte. Ako ne želite sloj laka na noktima, zamolite manikerku da vam samo uredi zanoktice i skrati nokte.

Miris

„Žene primjećuju ako imate previše parfema“, kaže Savarese.

Ne mislimo samo na kolonjsku vodu. Obratite pažnju i na gel za tuširanje jakog mirisa koji koristite nakon treninga. Pobrinite se da je vaš miris ne ošamuti. Određeni sapuni jakog mirisa su kap koja prelijeva čašu – manje je više.

Komentari

▲ Povratak na vrh