4 modna trenda za jesen – koja se lako kombiniraju!

Od odjeće inspirirane američkim vintage stilom do komada pod utjecajem glazbe i filma...

Predstavljamo vam četiri Springfield trenda za jesen koja se lako kombiniraju. Nosit će se komadi inspirirani američkim vintage stilom poput komotnih traperica pa sve do ultimativnog t-shirta pod utjecajem glazbe i filma.

 

1/NOVI VINTAGE STIL
Američki stil ove sezone dolazi u hlačama od samta ili traper košulja. Bomber jakne od brušene kože, parke u khaki boji te jakne s ovčjim krznom ove jeseni nosit će se na razne načine i kombinirati se s paletama plave i zelene boje s kontrastnim narančastim i crvenim tonovima. Svrha je postići ležeran, komotan i voluminozan look.

 

2/ GRAFIČKI T-SHIRT
Serija Zvjezdane staze, film Batman i grupa KISS samo su neki od motiva koje ćemo pronaći na Springfield majicama ove jeseni. Zahvaljujući raznovrsnoj paleti printeva lako će se postići individualan stil.

 

3/ STUDENTSKI STIL
Funkcionalnost i sport glavna su obilježja studentske atmosfere. Majice živopisnih boja i teksturiranih uzoraka, retro tenisice te komotne traperice savršeno opisuju studentski look koji se odlično uklapa uz udoban i urban duh Springfielda.

 

4/ KARIRANE KOŠULJE
Svestrane, moderne košulje ključan su komad svake sezone. Od ‘štreberskog’ outfita pa sve do urbanog stila koji uključuje traperice i košulje, razne kombinacije odgovaraju različitim prigodama. Ove jeseni plava, zelena i narančasta kreiraju savršen mix.

Komentari

▲ Povratak na vrh