ŽENE ISKRENO: Ovi nas seksi pokreti – izluđuju!

Sugestije pojedinih žena subjektivne su, ali nije ih moguće previdjeti

Velika je količina podataka objavljena o vrsti dodira koji će ženu vjerojatno dovesti do orgazma. Nije iznenađenje da većina pokreta uključuje klitoris, živcima bogato područje koje se nalazi malo iznad gornjeg spoja malih usana. U klitorisu su tisuće živčanih završetaka – slično kao u glaviću penisa.

Kinsey Institut prije dvije je godine napravio veliko istraživanje s OMGYes-om, istraživačkim portalom koji educira korisnike kako zadovoljiti ženu, a rezultat je bio precizna karta stimuliranja klitorisa kako bi žena postigla orgazam. Čak 37 posto žena (od njih 1055, koliko ih je sudjelovalo u istraživanju) navelo je stimulaciju klitorisa kao nužan uvjet za postizanje orgazma, dok je drugih 36 posto reklo da to nije uvjet, ali da je stimulacijom klitorisa orgazam intenzivniji.

Istraživači su od ispitanica zatražili da im objasne koja im vrsta stimulacije klitorisa odgovara, a čak je dvije trećine žena reklo da im je direktna stimulacija najbolja. Kad su ih pitali vrstu i smjer dodira, žene su odgovorile ovim redoslijedom: pokreti gore-dolje, kružni, lijevo-desno, pulsirajući (brzo pritiskanje jedne točke), pritiskanje i, na kraju, tapkanje.

Za ritam dodira većina se žena složila da pokreti moraju biti ritmički i ponavljajući. Gotovo jednako toliko žena navelo je i da vole kružne pokrete oko klitorisa. Sad vam se prsti i jezik više ne bi trebali zapletati…

Komentari

▲ Povratak na vrh