Zašto bi vaša sljedeća djevojka trebala biti – sportašica?

Koji će je potez 'oboriti s nogu', gdje trebate biti posebno na oprezu te zašto ćete iz ove veze izvući - milijunski dobitak?

ZAŠTO ONA? Za početak: uske majice, zajednički treninzi i tuširanje nakon treninga. Naravno, i bolji seks. Istraživanje nedavno provedeno u Turskoj pokazalo je da je u sportašica prokrvljenost spolnih organa znatno veća no u prosječnih žena, što se odrazilo i na znatno jači spolni nagon. Uz sportašicu ćete se i brže riješiti viška kilograma – dokazano je da je lakše gubiti kilograme i ostati u formi okružite li se ljudima koji su fit.

OPREZ! Ako ona svakodnevno trenira, sigurno će željeti uza sebe muškarca koji dijeli njezine interese. Što znači da će vas podržati u namjeri da trenirate, ali isto tako znači da neće imati sluha za vaše preskakanje treninga i “treninge” s dečkima za šankom. Osim toga, ako ste tašti, mogli biste brzo dobiti nogu, sportašica ne misli da je tu samo zato da biste se vi osjećali dobro. Brojne su sportske veze propale zbog činjenice da se muškarci nisu mogli pomiriti s tim da pokraj sebe imaju sebi ravnu osobu, a ne navijačicu kojoj je jedini zadatak “titrati” im.

VAŠ POTEZ Priđite joj na način na koji biste željeli da ona priđe vama, jednostavno recite: “Vidim, u sjajnoj si formi.” To će pokazati da shvaćate i cijenite to čime se bavi, a opet ne zvuči posve otrcano.

VRIJEDI I ZA… trenericu, vojakinju, voditeljicu fitnessa

Komentari

▲ Povratak na vrh