TOP 3 položaja koja povećavaju njezin užitak

Želite li povećati njezin užitak a da ne dobijete grč u nogama, proučite ove modificirane standarde

Tijekom seksa nemate potrebe biti akrobat – najbolji su položaji oni koji se fokusiraju na klitoris, tvrde stručnjaci za seks. Želite li povećati njezin užitak a da ne dobijete grč u nogama, proučite ove modificirane standarde.

A) MISIONARSKI POLOŽAJ
Umjesto klasičnog unutra-van, “neka se trlja o vas kružnim pokretima”, kaže Tracey Cox, stručnjakinja za seks i autorica knjige Secrets of a Supersexpert. “Korijen penisa neka bude priljubljen uz vanjske usne vagine koliko je god to moguće.” Druga opcija: stavite joj ispod stražnjice dva ili tri jastuka. To će je podignuti iznad kreveta tako da ćete se moći lakše trljati o nju za vrijeme penetracije.

B) ONA GORE
Kažiprst i srednji prst u obliku slova V namjestite tako da su sa svake strane vašeg penisa kad sjedne na vas. “To će joj stimulirati klitoris, vanjske usne i uretru, a i vama će pojačati intenzitet osjeta tijekom penetracije”, kaže T. Cox.

C) PSEĆI POLOŽAJ
“Neka podigne stražnjicu ili vi raširite noge kako biste se pomaknuli prema dolje i dodirivali superosjetljiv vaginalni zid”, kaže T. Cox. Zatim se prstima igrajte njezinim klitorisom. “Možete je i dodatno stimulirati tako da penisom prodirete kratko i plitko, a ne duboko i brzo.”

Komentari

▲ Povratak na vrh