Što trebate znati prije nego posjetite striptiz klub?

Savjeti iz prve ruke...

Mnogi muškarci, htjeli to priznati ili ne, maštaju o odlasku u striptiz klub. Neki tu želju ostvare, a neki još uvijek planiraju. No, kako god bilo na Redditu je osvanuo tekst sa savjetima samih striptizeta o tome što bi svaki muškarac trebao znati prije nego zakorači u neki striptiz klub.

1/ Sve je to igra
“Najbolja mušterija je muškarac koji zna da je sve to igra. Ostavljaju dobre napojnice, uljudni su i ljubazni, često su redoviti klijenti i imaju određene djevojke koje plešu za njih. Nikad ne rade probleme i voli ih cijeli klub”, napisala je jedna od striptizeta.

2/ Sve je to provod
“Muškarci koji redovito posjećuju striptiz klub znaju da dolaze u provod. Počastite djevojku na sceni, platite ples u krilu i budite ljubazni. Najgori su muškarci koji misle da su pametniji od nas i da nas mogu nadmudriti. I ne, vi ne vodite igru. Jednom se jedan posjetitelj pravio pametan i vikao u klubu kako zna da smo mi sve nasmijane samo zbog klijenata i da nismo nimalo zainteresirane za njih. Bravo, frajeru, baš si pametan! Još gore je kada frajeri misle da su sjajni muškarci jer degradiraju žene. To nije nimalo zabavno i ispadate smiješni”, napisala je druga.

3/ Nema prijateljstva
‘Podjednako su iritantni i muškarci koji se pokušavaju sprijatelje sa striptizetom ne bi li dobili neke usluge gratis’, napisala je još jedna djevojka.

4/ Nitko nema pravo na nas
‘Postoje muškarci koji se postavljaju previše zaštitnički jer misle da imaju prava na neku od djevojaka koja pleše samo za njih. Takvi nam često pričaju da smo previše lijepe, pametne i talentirane da bismo se bavile ovim poslom. Oni se osjećaju i ponašaju kao naši spasitelji, no to jednostavno – nisu’, podijelila je svoje iskustvo jedna striptizeta.

Komentari

▲ Povratak na vrh