Što to ima žena koja može osvojiti baš svakog muškarca?

O da, postoje žene koje dobiju sve što požele...

Pitate se u čemu je tajna njihova ‘uspjeha’? I kako to da one baš uvijek dobiju sve što žele? Istraživanja su pokazala da su ove tri odlike ključni faktori na koje će ‘pasti’ baš svaki pripadnik jačeg spola.

Žene pune života
One zrače pozitivnom energijom, uživaju u životu i svojim nepresušnim optimiznom zarazit će sve oko sebe. Poput magneta privlače ljude oko sebe, a posebno jači spol i ono što je najvažnije – tim ih stavom uspijevaju vezati za sebe ‘zauvijek’!

Žene koje nemaju komplekse
One su dovoljno samosvjesne da imaju svojih i mana i vrlina, ali ne rade oko njih nikakvu strku. One sasvim sigurno neće napraviti dramu jer su se udebljale 3 kilograma za blagdane. A to, priznat ćete, posebno ide na živce svakom muškarcu jer ne kuže čemu tolika zbrka oko malo popunjenijeg struka.

Žene koje nisu opsednute izgledom
Prvenstveno svojim, a potom i tuđim. Naravno, svaka žena voli izgledati lijepo i njegovano, a takvog bi muškarca najradije imala i pored sebe. No, one definitivno ne vole pretjerivanja. Radije će odabrati natural look nego se satima šminkati da bi im netko udijelio kompliment. Uostalom većina istraživanja dokazala je upravo to da muškarci više vole prirodne žene od ‘naprlitanih’!

 

Muškarcima se (naj)više sviđaju ovakve žene

Komentari

▲ Povratak na vrh