Seksi poze koje najviše utječu na muškarčev ego

Nema sumnji da muškarci vole sve položaje, no čini se da su posebno osjetljivi na ova tri

Brojne su studije potvrdile kako je ženama izuzetno važna predigra, a jedan od najomiljenijih seksi položaja još uvijek je klasik – misionarski položaj.

S druge strane, muškarci su spremniji za inovacije i seks im dođe kao ‘dobro jutro’ no, pokazuju istraživanja – postoje poze o kojima posebno maštaju i koje imaju veliki utjecaj na njihovo samopouzdanje!

1/ Misionarska poza na inovativan način
Hmm da, dok se većina žena osjeća najstrastvenije dok je u klasičnom položaju ispod njega, njezin muškarac sanjari o tome da mu ona prebaci noge preko ramena, ili ga obuhvati jednom nogom oko struka… uglavnom, žele neku napredniju varijantu misionarske koja mu omogućava pogled odozgo na partnericu – od čega se osjeća motiviranije. Još ako partnerica počne stenjati od užitka – ego će mu biti na najvišoj točki usijanja.

2/ Seksi igre ispod tuša
Bilo da redovito gleda porniće ili ne, svaki muškarac mašta o seksu ispod tuša. Ima nešto jako ‘zapaljivo’ od pomisli na mokro žensko tijelo. Osjeća se vrlo uzbuđeno dok masira golo žensko tijelo , a nađe li se neko ogledalo u blizini u kojem akciju može voajerski i pratiti – samopouzdanje mu probija sve granice.

3/ Oralni seks
Neka digne ruku svatko tko priželjkuje da ga draga ujutro probudi jednom uzbudljivom ‘lekcijom’ ispod plahti. Ili da vam iznenadi usred bijela dana? Svaki muškarac koji ima ovu privilegiju može se smatrati velikim sretnikom i sasvim sigurno je pun samopouzdanja!

Komentari

▲ Povratak na vrh