Seks igračke – vrhunska zabava za nju, ali i vas

Je li vaš seksualni život dovoljno razigran? Nabavite prave igračke i osigurajte sate i sate vruće zabave.

Pohotnik s kojim sam svojedobno radila jednom me pitao mogu li mu pomoći da se riješi rutine u kojoj je zaglavio njegov seksualni život. “Moja je žena totalno nezainteresirana za seks”, požalio se. “Frend mi je rekao da joj sigurno trebaju seks-igračke. Ali kad sam joj to spomenuo, briznula je u plač!”

Poznavajući tog lika, čisto sumnjam da je njegovu suprugu do suza dovela pomisao na to da im se pridruži dildo od 25 cm. Nije joj odbojan bio gumeni veseljko, nego vlastiti muž. Tu nema samozavaravanja: seks-igračke ne mogu biti kompenzacija za nedostatak tehničke potkovanosti ili lošu komunikaciju. Ali zato su oružje za širenje seksualnih granica i osvajanje novih područja dovođenjem partnerice do delirija.

I više nisu novina koja bode oči. To su elegantne, sofisticirane spravice koje u seksualnom životu mogu donijeti preokret nabolje. Neke oponašaju ono što rade ljudi, druge su pak zamišljene za nešto potpuno novo. Doista dobre seks-igračke – one koje će je dovoditi do orgazma za orgazmom – mogu oboje. O njima će biti riječi u ovom kratkom vodiču.

Koju bi igračku trebalo kupiti prvu?

Potreban vam je dildo – ali dildo s karakterom. Potražite spravice s posebnim svojstvima. Svakako iskušajte model s različitim stupnjevima intenziteta – model obasut nagradama nudi ih šest – kako biste je mogli iznijansirano draškati. Ona nije baš nježni cvijetak pa trebate nešto “moćnije”? Što kažete na dildo od nehrđajućeg čelika? Takvi, usto, imaju i izbočine i udubine na pravim mjestima jer su dizajnirani tako da se prilagode konturama njezina tijela. Uvijek birajte modele koji imaju antimikroban silikonski sloj jer pružaju ne samo prirodan osjećaj nego i najbolju stimulaciju. Imajte na umu da vam je svakako potrebno i sredstvo za lubrikaciju.

Što će joj pružiti najintenzivniji orgazam?

Za G-točku već ste čuli (nadamo se), a sad je vrijeme da iskušate i spravice koje ju stimuliraju. Vjerujte, bit ćete zahvalni što postoje. Zakrivljene su tako kako sigurno ne želite ni zamisliti svoje drugo ja. Usto, mogu se namjestiti na savršen kut za dosezanje njezine G-točke. Posjednite je, neka se nasloni na svoje podlaktice ili nekoliko jastuka, a vi se bacite na posao. Kad se približi klimaksu, završite služeći se prstima ili tako da se ona nadnese na vaše lice. U svakom slučaju, bit će vam drago što ste otkrili te specijalizirane zujalice.

A što će mene dovesti do najintenzivnijeg orgazma

Tabu vezan uz igračke za muškarce nepovratno blijedi. Inače ne bi bilo tržišta za paletu proizvoda Fleshlight Girls koju čine odljevi vagina, usta i anusa pornozvijezda kao što je Teagan Presley. Kod ovih se igračaka računa ono što je iznutra, a ja preporučujem tzv. Hole Masturbator: “rukav” od oblikovanog silikona koji stvara pritisak na penis. Kad ga se premaže lubrikantom, teško se odvojiti od njegova svilenkastog labirinta. No to ne mora biti soliranje. Neka ga vaša partnerica drži dok prodirete: imat će pristup “tipkama” pa će moći kontrolirati vaše uzbuđenje.

Koja je od igračaka na tržištu najnaprednija?

Pojavio se novi trend nazvan teledildonici, što je nešto poput Skypea s dodatkom dodirivanja. Stvar se zove Real Touch, to je rukav koji vam leži u krilu i povezan je s dildom u rukama, ustima i drugim otvorima modela kojeg ste prije toga odabrali za videosastanak. Kad ona dodiruje dildo, vi to osjećate u rukavu. Ipak, preporučujem oprez: teledildonici su u ranoj fazi i mnogi se korisnici žale zbog nedostatka osjetljivosti i činjenice da to jednostavno nije dovoljno da zamijeni pravu stvar. A opet, bolje i to nego se u osami noći družiti s Desankom Šakić…

Što daje najviše uzbuđenja za uložen novac?

Vjerovali ili ne, kad se razmotre svi kriteriji, najboljim se pokazuje prsten za penis nazvan Bionic Bullet. Bombastično ime prati eksplozivno djelovanje. Proizvod ima dva prstena: jedan se stavi na bazu penisa, drugi oko testisa. Pulsiranje ne samo da stvara fenomenalan osjećaj (i za nju i za njega) nego i produljuje erekciju te odgađa ejakulaciju. A “metak” – koji je tijekom seksa poprijeko na vrh vašeg penisa – savršeno je postavljen za masažu njezina klitorisa, što uvelike povećava vjerojatnost da će doživjeti vrhunac tijekom penetracije. To je seks-igračka s 3 u 1 djelovanjem u kojoj možete uživati oboje.

Komentari

▲ Povratak na vrh