Recite svojoj partnerici ovu nevinu laž kako bi već večeras imali vrući seks

Potpalite nastranost u vezi uz pomoć ove genijalne strategije.

Jedna od najboljih strana seksa u braku, ujedno je i najveća nedaća: točno znate kako ju dovesti do orgazma. I rado ćete to učiniti. Više puta. Ali držanje provjerenog recepta baca parove u rutinu, kaže dr. Kristen Mark, seksualna istraživačica sa Sveučilišta Kentucky.

Bez obzira na to koliko to dobro funkcionira, rutinski seks je dosadan. A kada joj je dosadno, gubi želju za seksom. Najgore od svega: većina parova nikada ne razgovara o onome što zaista žele u krevetu, kaže Mark.

“Čak i kada ste zajedno godinama, razgovor o seksu može biti zastrašujuć jer pokazujete svoju ranjivost. Posebice kada predlažete nešto novo što bi željeli isprobati “, kaže Mark.

Ipak, Mark ima genijalan, nimalo riskantan način kako spomenuti i najčudniju ideju – i saznati što je na njezinom prljavom umu.

Recite ženi da ste sinoć sanjali ludi san – kako ste vas dvoje isprobavali to nešto što je na vašoj listi nastranih igrica.

Na taj način, ako se sablazni nad idejom seksa u troje/igre s noževima/analnog seksa, možete se samo nasmijati… i pokušati kasnije s nešto razumnijom idejom.

Ako je zaintrigirana? Bingo! “Tako ćete lakše izgovoriti, ‘pa, zašto to ne bismo probali?’“, kaže Mark. Kada započnete razgovor o tome da isprobate nove stvari, moguće je da će i ona svoje želje podijeliti s vama.

Istina, riječ je o maloj laži – ali ona će vam se isplatiti. Na taj ćete način lakše započeti razgovor – a parovi koji razgovaraju o seksu, zadovoljniji su seksualnim životom.

Komentari

▲ Povratak na vrh