Privlači vas dirty talk? Ne radite kardinalne greške

Slijedite naš plan u 4 koraka i oslobodite se

Dajte si vremena
Nemojte se raspričati na prvom spoju. “Dirty talk rađa se iz povjerenja, komunikacije i zaigranosti”, kaže dr. Madeleine Castellanos, newyorška psihijatrica specijalizirana za seksualnu terapiju. “I treba vremena da se izgradi.” Počnite tako da vam nešto “izleti” da vidite kako će to proći.

Izbjegnite minska polja
Većina žena osjeća se nesigurno zbog nekog dijela svog tijela, kaže dr. Castellanos. (Obratite pozornost na to što otkriva, a što brzo pokriva kad se svlači.) “Ako je nesigurna zbog svog trbuha, ali je zadovoljna grudima, više se posvetite njima.”

Budite jednostavni
Nemojte upotrebljavati fraze i eufemizme koji zvuče ljigavo, savjetuje dr. Pepper Schwartz, profesorica sociologije na Sveučilištu Washingtona. “Možete reći stvari kao što je ‘Volim biti u tebi’, ali riječi poput ‘minđe’ brzo će ubiti raspoloženje.”

Duboko grlo
Prebacite se u mod “Barry White”: glas spustite za oktavu (kao Jon Hamm, a ne Darth Vader!) pa pratite kako djeluje. “Žene prirodno reagiraju na signale muževnosti”, kaže dr. Castellanos. “Dublji se glas povezuje s višom razinom testosterona. On također upućuje i na samopouzdanje.”

 

 

 

Komentari

▲ Povratak na vrh