“Poslao sam supruzi fotke svog penisa”

Vaš je telefon ujedno i seks-igračka i može zagrijati bračne odnose

Našao sam se nakon posla s prijateljem na pivu. Dok je sjedao, zgrabio sam njegov mobitel. „Samo ću baciti oko na fotke, a ti ćeš mi pričati o njima“, rekao sam. „Tako ćemo brže proći ono što sam propustio!“ “Ne“, rekao je, otimajući ga natrag.“ Na njemu imam fotke svog penisa.“ Naime, kad je na poslovnom putu, on i njegova supruga razmjenjuju eksplicitne poruke. „I ti bi trebao to probati“, rekao je.

Moja supruga i ja upravo smo proslavili 19. godišnjicu braka. Volim je cijelim svojim srcem, kako je naša kći ustvrdila jednom prilikom kad su joj bile četiri godine. Ona sada ima devet godina, a sin 16 i briga o njima zahtijeva puno vremena, a posao da i ne spominjem. Taj sexting se uopće ne čini kao loša ideja. Možda bih trebao probati, pomislio sam. (1. savjet)

Konzultirao sam još jednog prijatelja. Rekao sam mu da bih mogao izrezati rupu na komadu papira i nacrtati prizor sličan „Posljednjoj večeri“, a moj bi penis izvirio kroz nju. „Čovječe, shvati to ozbiljno“, savjetovao mi je. „Ako želiš to raditi, radi to iskreno i neka bude intimno.“

Nekoliko dana poslije moja je žena otišla na poslovni put. Iste večeri poslao sam joj svoj prvi sext: „Sjećaš li se kad smo se poševili na stolu u blagovaonici?“ Nije mi ništa odgovorila. (2. savjet)

Nastavio sam: „Sad vjerojatno sjediš i naprežeš mozak pokušavajući se toga sjetiti?“ Ubrzo je odgovorila: „Ma ne… vozim!“  Sutradan sam napisao: „Razmišljao sam o onom danu prije mnogo godina kad si me pokupila s aerodroma i vrlo mi jasno dala do znanja da ispod suknje ne nosiš gaćice!“ “Zabavna uspomena, nekada davno bili smo fakat ludi!“, napisala mi je. Odgovorio sam joj „Da, to je istina! Sjećaš se da smo s aerodroma otišli u restoran Blue Goose i morao sam pojesti cijelu večeru susprežući i skrivajući erekciju!“. (3. savjet)

No, nije mi odgovorila. Spomen na moju davnu skrivanu erekciju ostala je ignoriran i neuzvraćen. Poslije sam otišao sa šest prijatelja u kafić na happy hour te im pročitao poruke koje sam joj poslao. „Pa tko u sextu piše ‘sjećaš li se’?“, pitao je jedan od njih te nastavio „Zvučiš kao odvjetnik koji se obraća svjedoku obrane!“A drugi je nastavio: „Ti si ‘susprezao erekciju?!’ Pa, zvučiš poput NBA trenera koji se potpuno izgubio u masi i govori TV publici što da radi – umjesto igračima“.

Njihovo ruganje prekinulo je svjetlo na zaslonu mobitela na kojem je stajala poruka: „Radiš li na nekom članku?“ Pokunjen, nemoćno sam uzdahnuo. Svi su se odmah složili da joj pod hitno trebam poslati fotku svoje kite. Predložili su da joj još i napišem „Je li ovo odgovor na tvoje pitanje?“ Jeste li ikad pokušali dobiti erekciju u zahodu kafića, usred bijela dana, bez ikakve pomoći?! Poslao sam joj fotografiju s tekstom koji su predložili. Bilo me sram kao nikad prije… Hoće li ona misliti da sam skroz poludio?! Ili, još gore, hoće li pomisliti da joj se rugam!? Nakon nekoliko minuta stigao je njezin gunđajući odgovor: „Hmmm?!“ umjesto zadovoljnog „Mmmmmljac!“ Poruku sam pročitao frendovima, a jedan od njih rekao je: „Sjeb’o si se! Vjerovao si nam!“

Poslije sam joj napisao da je to bio samo eksperiment, nakon čega je moje srce – zajedno s mojim penisom – bilo na pravome mjestu. A što se sextinga tiče, s nekim nesposobnim da vodi predstavu poput mene, to ne bi štimalo. Za mene i suprugu texting je koordiniranje svakodnevnih zahtjeva bračnog života. I još nešto: kad sam sve objasnio svojoj ženi, rekla mi je: „Poruči svojim prijateljima da sam ih prokužila“ te dodala: “Provalila sam ja taj tvoj ‘mali eksperiment’. Prepametna sam ja za takve fore…“ I to je jedan od razloga zašto se veselim našoj 20. godišnjici.

Tri savjeta o slanju vašeg ponosa mobitelom koje će vam frendovi prešutjeti:

1 NE ŽURITE – “Pomno odredite taktiku za fotografije svoga spolovila”, kaže sociolog dr. sc. Jenn Gunsaullus. “Najprije joj pošaljite slike ostalih dijelova tijela.”

2 PLANIRAJTE – Opisujte svoje prošle vruće susrete, kaže Gunsaullus. “No, dodajte kako vas upravo sad pomisao na nju dovodi do ludila od silne želje.”

3 CILJAJTE – Dijelite joj precizne komplimente, kaže psiholog dr. sc. Paulette Sherman. Recite: “Sviđa mi se kako tvoja guza izgleda u tim tajicama.”

Komentari

▲ Povratak na vrh