Oralni seks: uputite je kako da vas dovede do vrhunca!

Vrijeme je da (opet) počnete uživati u oralnom seksu! Za početak donosimo savjete kako da NJU uputite da vam pruži nezaboravan oralni (a kasnije ćemo vam otkriti kako da joj vratite uslugu!)

Istraživanja otkrivaju da su se osobe koje uživaju u oralnom seksu u prosjeku u posljednjih godinu dana češće seksale i da su šanse da su u prošloj godini izlazile bile 43 posto veće.

Plus: žene i muškarci koji su rekli da uživaju u oralnom seksu doživjeli su 21 posto više orgazama od onih koji su to zanijekali. Stoga, vrijeme je da (opet) počnete uživati u oralnom seksu! Za početak donosimo savjete kako da NJU uputite da vam pruži nezabovaran oralni (a kasnije ćemo vam otkriti kako da joj vratite uslugu!)

1/ Recite joj što vam se sviđa
Vi znate što vas dovodi do orgazma, ali ona ne zna. Stoga je možete uputiti – tijekom ili poslije radnje. “Komunicirajući što želimo i što ne želimo dobivamo kvalitetniji seks”, tvrdi Garcia. Ako se prvi put nije iskazala, izbjegnite neugodu tako da ćete je pohvaliti za stvari koje je odradila dobro. “Na kraju, takvo će vam ponašanje donijeti bolji oralni seks”, kaže Justin Lehmiller, istraživač s Instituta Kinsey i autor knjige Tell me what You want. “Budete li im dali do znanja da vam uistinu godi to što vam rade kad vam to rade, veća je vjerojatnost da ćete to ponovno dobiti”, kaže.

2/ Ne pomažite joj
Iako imate puno pravo sjesti i odmoriti se ili je čak nježno navoditi dok vam je između nogu, oko jedne se stvari svi stručnjaci slažu: ne hvatajte je rukama za glavu kako biste se utisnuli dublje u njezina usta. Ali ako ipak… ? Ne. A što ako ona… ? Ne, ne i ne.
Taj je pokret superkontrolni i pomalo je opasan (za vaš penis i njezin refleks povraćanja) i velika je vjerojatnost da joj se neće svidjeti. “Nikad nisam razgovarala sa ženom kojoj se taj pokret sviđa”, upozorava Marin. Spustite ruke na bokove ili ispletite prste iza glave – radite što vas je volja, samo ih ne polažite na njezinu glavu.

3/ Upozorite je kad ste blizu
Nitko ne voli iznenađenja, a ovo ne bi trebalo biti iznenađenje ni za koga: dajte joj do znanja da ćete uskoro svršiti. Neke žene nemaju ništa protiv gutanja, a druge bi radije progutale rastopljenu mast. Vjerojatnost je da je velika pobornica prvog ili drugog, stoga je upozorite prije nego što se olakšate.

Komentari

▲ Povratak na vrh