Nova godina = novi Veseljko!

Frajeri koji žele tvrđe erekcije i jače orgazme spremni su svoju opremu izložiti pokusnim zahvatima za povećavanje penisa. Zašto? Dobro pitanje. I nas je zanimalo pa smo potražili odgovore na koje se sve načine u svijetu mogu pospješiti performanse vašeg Mikija

TERAPIJA MATIČNIM STANICAMA

Još prije dvije godine Europsko udruženje urologa objavilo je rezultate kliničkog pokusa koji pokazuje da matične stanice mogu povratiti zadovoljavajuću erekciju kod impotentnih muškaraca tako da oni mogu imati spontani spolni odnos. Osam od 21 pacijenta doživjelo je povrat spolne funkcije, i to je prvi put da je terapija matičnim stanicama omogućila muškarcima koji boluju od erekcijske disfunkcije toliki povrat erekcije da mogu imati spolni odnos. Cijena ovakva zahvata stoji cca 8000 dolara (oko 52.000 kuna) za otprilike 30 epruvetica i “banku matičnih stanica”, odnosno pohranu suvišnih stanica radi buduće upotrebe.
Stručnjaci tvde kako matične stanice imaju potencijal postati bilo koja stanica u tijelu koja je potrebna te da bi u biti mogle biti vrelo vječne mladosti. Trenutačno se one koriste u svrhu popravljanja brojnih stanja povezanih s autoimunim, neurološkim, ortopedskim i degenerativnim bolestima, kao što su srčano zatajenje, KOBP, bubrežno zatajenje, ciroza jetre i erekcijska disfunkcija. (Ne nužno poredane redom bitnosti, jasno.)

 

TERAPIJA ZVUČNIM VALOVIMA VISOKOG INTENZITETA

Zvučnim valovima, konkretno ultrazvučnim, razbija se kamenje u bubrezima. Ideja s penisom je ta da se liječi temeljni fiziološki uzrok slabe erekcije: loš dotok krvi. Osam do 12 tjedana nakon ovog zahvata u genitalijama bi trebale porasti nove krvne žile, a to je proces koji se naziva neovaskularizacija. Postoje klinike specijalizirane za takve zahvate. Patentiranu metodu nude GAINSWave ustanove. Klijentu se nakon premazivanja kreme za otupljivanje kože posebnim ‘čarobnim’ štapićem 20 minuta zvukom dere po preponama. Cijena zahvata stoji 3000 – 5000 dolara, ovisno o broju potrebnih ponavljanja tretmana. Ozbiljna erekcijska disfunkcija zahtijeva 6 do 12 tretmana tijekom godinu dana (pa izračunajte). Pacijenti koji su se podvrgli ovom tretmanu izjavili su kako je slijedilo dva mjeseca noćnih erekcija kao da im je ponovno 15 godina.

 

KONTROLIRANA UČESTALOST EJAKULIRANJA

Prema istočnjačkoj tao filozofiji, muškarci koji u pravilnim razmacima ejakuliraju i zadrže svoje sjeme postanu jači, imaju bistriji um te zadrže visoke razine testosterona, sperme i sjemena. Najčešće se primjenjuje pravilo da se ejakuliranje ograniči na svakih nekoliko dana. I dalje možete imati snošaje često, samo ne biste trebali svaki put svršiti. Blizu ste vrhunca? Stisnite prstima međicu, područje između mošnji i anusa. Ovaj je ‘tretman’ besplatan, ali možda će vam trebati tablete za smirenje da ne postanete prenapregnuti, ljutiti, ćudljivi, agresivni tipovi s bolnim i punim jajima kad odlučite imati spolne odnose, ali bez ejakuliranja.
Pedram Shojal, autor knjige o “zaustavljanju vremena” preporučuje da se orgazmi ograniče ovisno o dobi: u 20-ima bez granica, u 30-ima tri do četiri puta tjedno, u 40-ima dva do tri puta tjedno, u 50-ima jednom do dvaput tjedno,u 60-ima jedan orgazam tjedno, ako je riječ o zdravom muškarcu.
Dodatne ‘beneficije’: prema znanstvenicima sa Škole javnog zdravlja Sveučilišta Boston, ejakuliranje 21 put mjesečno i češće može sniziti rizik za rak prostate, ovisno o dobi.

 

INFRACRVENO SVJETLO NA GONADAMA

Želite crvene LED-ice kako ne biste spalili jaja. Koristite uređaj koji može proizvesti valne duljine od 600 do 670 nanometara. Stvar je jednostavna: okupate mošnje u infracrvenom svjetlu 5 do 20 minuta na dan (ne bi bilo loše ni da stavite sunčane naočale dok to radite)! Uređaji koštaju 70 do 800 dolara, ovisno o tome koliko fensi želite biti.

Klijenti koji su se podvrgnuli ovom ‘tretmanu’ uvjeravaju nas da su imali veću prokrvljenost i tvrđe erekcije. Čini se da imje infracrveno svjetlo uspjelo popraviti i raspoloženje. No, stručnjaci upozoravaju: Premda su se pokusi radili na uzorcima sjemena muškaraca (ali i na uzorcima drugih vrsta), nije poznat općenit učinak na ljudsko zdravlje. Svatko tko ovo koristi radi to na svoju odgovornost.

Komentari

▲ Povratak na vrh