Koje su najčešće seksi fantazije današnjih djevojaka?

Baš poput muškaraca, i žene su željne uzbuđenja u svom životu. O čemu one razmišljaju i što priželjkuju? Možda se iznenadite...

 1. Neodoljivi ljubavnik 
  Jedna od najčešćih ženskih fantazija jest seks sa zgodnim i strastvenim muškarcem koji će je zadovoljiti više i bolje nego ijedan muškarac prije. Utješno je što se u toj ‘ulozi’ ponekad nađe njezin sadašnji partner, no vrlo češće se radi o potpunom strancu, prijatelju, kolegi s posla pa čak i nekoj slavnoj osobi.
 2. Uzbudljiv(ij)i partner
  iznenait ćete se, ali mnoge žene često imaju maštarije o vlastitim partnerima, ali u puno bolji ‘verzijama’ od onih koje doista imaju u stvarnosti. Naime, žene često maštaju da su impartneri kreativniji i bolji ljubavnici nego to doista i jesu. Savjet: pitajte stalno svoju dragu kako joj možete ugoditi!
 3.  Kolega, prijatelj, bivši…
  Ako možete vi maštati o zgodnoj bivšoj djevojci, kolegici s posla ili pak nekoj priajteljici, zašto mislite da je vašoj partnerici zabranjeno imati slične maštarije? Sasvim je normalno da će ona ponekad fantazirati o tome – što bi bilo, kad bi bilo?
 4. Dominacija 
  Koliko god voljele jakog muškarca koji dominira u krevetu, žene ponekad žele i same preuzeti kontrolu ispod plahti i poželjeti pored sebe muškarca koji će ih bez pogovora slušati i ispuniti im svaku želju.

Komentari

▲ Povratak na vrh