Kako vam mobitel može pomoći da seks bude bolji?

Sve je više aplikacija kojima je cilj poboljšati vašu izvedbu između plahti...

Istraživanje koje je objavio Pew Research Center pokazuje da je čak 22 posto odraslih između 25 i 34 godine koristilo aplikaciju za upoznavanje novih partnera – zašto onda ne biste pomoću mobitela poboljšali seks s (novom) partnericom? Jer jedna je stvar komunicirati preko mobitela, a druga snalaziti se s partnericom u krevetu. I tu vam mobitel može pomoći, sve je više aplikacija kojima je cilj poboljšati vašu izvedbu između plahti.

 

ZA OVISNIKE O STATISTICI

Aplikacija: Lovely
(ourlovely.com)

Uz ovu aplikaciju ide i spravica za praćenje, a nije riječ o pametnom satu. Kad je sljubite s Lovelyjevim prstenom za vaš, hm, ud, aplikacija prati i analizira pokrete vašeg tijela tijekom seksa. Na bazi prikupljenih podataka aplikacija vam predlaže nove položaje i aktivnosti. Volite misionarsku pozu? Aplikacija predlaže Kontrolnu ploču, pozu u kojoj vaša partnerica diže noge i stopala polaže na vaša prsa, što joj daje više kontrole.
Preview Iza hladnih brojki, aplikacija potiče planirani seks. Što i nije tako loše – zamislite TAKAV poziv za kalendarski unos od svoje bolje polovice…

 

ZA ONE KOJI NE ZNAJU BAŠ SVE

Aplikacija: Juicebox
(juiceboxit.com)

Uobičajena žalopojka koju seksualni terapeuti slušaju od muškaraca jest ta da osjećaju pritisak da u krevetu oponašaju muške zvijezde pornića. Ne možemo svi biti poput Rocca Siffredija, a teško nam je priznati da ne znamo sve kad je riječ o seksu. Zato je tu Juicebox, aplikacija koja vam nudi besplatnu pretragu odgovora stručnjaka na pitanja korisnika, kao i besplatne stručne savjete. Uplatite li 24 dolara tjedno, imate pristup brojnim seksualnim vodičima, kao i priliku razgovarati “jedan na jedan” s certificiranim seksualnim terapeutom.
Preview Stella Harris, stručnjakinja iz Juiceboxa, predlaže da pri oralnom seksu koristite ruke i stimulirate i ostale partneričine dijelove tijela, a ne koncentrirate se samo na, je l’, očekivano područje.

 

ZA ZAPOČINJANJE RAZGOVORA

Aplikacija: Gottman Card Decks
(preko App Storea)

Jedinstven savjet koji će vam dati svaki seksualni terapeut? U komunikaciji je spas. Da biste postali bolji u razgovoru u seksu, morate se potruditi – baš kao i u samom seksu. Bacite oko na “kartice” stručnjaka za veze Instituta Gottman, koje će vam oboje dati ideju kako pretočiti želje u riječi. Tako ćete potegnuti pitanja za koja niste ni znali da trebate pitati.
Preview Salsa kartice iz ove aplikacije predlažu kako da se oboje opustite – jedna od neobičnijih je “Večer plaćanja računa”, pri čemu se oboje morate skinuti do gola i “platiti” račune jedno drugome.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh