Je li vaš penis privlačan?

Što je ženama zanimljivo na penisu, kakve penise vole, kako treba izgledati dobar penis... Možda se to nikada niste sami zapitali, ali znanstvenici jesu

Ovdje u Men’s Healthu svakog se tjedna susrećemo sa stotinama studija i zaista smo impresionirani nekim neobičnim stvarima na koje znanstvenici troše svoje vrijeme i novac.

Primjerice, nedavno su se švicarski istraživači pozabavili pitanjem smatraju li žene da muškarci s kirurškom korekcijom hipospadije – urođene mane spolno-mokraćnog sustava kod koje se vanjski otvor mokraćne cijevi ne nalazi na vrhu, već s donje strane penisa – imaju spolovilo normalnog izgleda.

Za potrebe studije, znanstvenici su zamolili žene da rangiraju faktore koje smatraju najvažnijima za atraktivan izgled penisa. Ispada da žene nemaju ništa što posebno vole na penisu. Najvažniji im je cjelokupan izgled, a nakon toga stidne dlake.

Ženama nisu bitne precizne karakteristike poput dužine penisa, izgleda skrotuma, te pozicije i oblika otvora mokraćne cijevi: „Mnoge varijante penisa smatraju normalnima i privlačnima“, kaže autorica studije dr. Norma Ruppen-Greeff.

Ništa spektakularno, ali to ima i dobru stranu: iako možda smatrate da je vaš veseljko kratak ili da vam testisi vise prenisko, žene se ne fokusiraju na pojedinosti kada ocjenjuju vaš penis – gledaju cjelokupan dojam.

Trebate samo malo osvježiti izgled. Uvijek si izgledate najbolje nakon šišanja, zar ne? Istraživači sa Sveučilišta u Indiani otkrili su da 75 % žena želi da se njihov frajer šiša tamo dolje.

Kada dotjerate svoj penis, osjećat ćete se više seksi i imati ćete više samopouzdanja u krevetu i izvan njega.

Komentari

▲ Povratak na vrh