Izmasirajte je do ludila

Donosimo vam vodič od 4 koraka kako da ju istrljate na najbolji mogući način.

Kada masirate svoju dragu, radite to polako. To je poruka Susan Findlay, voditeljice škole za sportsku masažu North London. ”Dlanom radite neprekidne, fluidne pokrete duž cijelog mišića.“

1. Pripremite se na blaženstvo

Neka se partnerica skine i legne licem prema dolje na ručnik koji se nalazi na tvrdom krevetu. Uživajte u pogledu i prigušite svjetla. Nanesite malo ulja na dlanove i protrljajte ih kako ga zagrijali. Naš odabir je ulje s mirisom lavande.

2. Budite nježni

Započnite od ramena i zatim prijeđite na mišiće na donjem dijelu vrata prije nego se posvetite svakoj ruci. Nježno ju štipajte (između palca i ostalih prstiju), stišćite i mijesite joj kožu. Ako se trgne, ne brinite; trebate je potpuno opustiti.

3. Samo nastavite

Vratite se dlanovima na njezin vrat, a zatim se spustite do donjeg dijela leđa, čineći nježne kružne pokrete u smjeru kazaljke na satu. Zatim joj istom tehnikom izmasirajte ruke ali joj pomoću dlanova izmasirajte svaku stranu leđa uz kralježnicu.

4. Završite snažno

Na kraju joj dlanovima izmasirajte donji dio leđa. Cijela bi masaža trebala trajati oko 45 minuta, a uz malo sreće i puno duže. Ne brinite ako se uzbudite. Ili ako se ona ne uzbudi. Po želji pustite opuštajuće zvukove kitova i upalite svijeće.

Komentari

▲ Povratak na vrh