Afrička tehnika koja garantira najintenzivniji orgazam ikad!

Često i uz ejakulaciju , a možda i više orgazama zaredom

Nema toga što niste isprobali, ali ovo možda stvarno i niste. Navodno, uspjeh zagarantiran…

Doslovno rečeno „kunyaza“ na ruandskom jeziku znači „uriniranje“. Ta riječ međutim u prenesenom smislu predstavlja žensku ejakulaciju tijekom orgazma. O toj pojavi koja je moguća i kod žena još uvijek poprilično malo znamo, smatra se rijetkom i svakako je tabu. U Africi, na području Ruande, Burundija i Ugande… je drukčije. Tamo se žene vesele seksualnoj praksi čiji je eksplicitan cilj ženska ejakulacija odnosno višestruki i intenzivni orgazami. Do Europe je to veselje stiglo preko turistica koje su imale priliku iskušati je sa lokalnim muškarcima. Jer penis naravno tu ima vrlo važnu ulogu iako sam uspjeh, hm, ne dolazi tijekom penetracije.

Afrički djembe

Radi se ustvari o jednostavnoj tehnici: nakon početne penetracije, muškarac se povlači, prima svoj penis između palca i kažiprsta i počinje glavićem ritmički lupkati po vanjskom dijelu vagine. Možda se čini malo neuobičajeno, ali efekt takvog lupkanja može biti ogroman: lupkanje izaziva jaču prokrvljenost usana i cijelog područja što snažno stimulira vaginu koja doživljava intenzivan orgazam, više njih uzastopno ili uz sve to i ejakulira.

Ako se pitate vrijedi li pokušati, možda vam pomogne Sylvia Tamale, znanstvenica koja se bavi istraživanjem seksa i koja prenosi zanimljivo iskustvo jedne seksualne terapeutkinje iz Ugande koja je rekla:

“Ja samo osobno bila poprilično neinformirana u vezi teme ženske ejakulacije dok nisam upoznala mog sadašnjeg ljubavnika. Ako vaš ljubavnik zna što radi, iz vaš će teći rijeke i iskusit ćete višestruke orgazme istovremeno.“

Za ovu tehniku potrebno vam je malo upornosti i detaljnije upute:

  • 1# Širenje usana

Ako se prije izvođenja tehnike vanjske i unutarnje usne rašire, raste prokrvljenost i povećava se površina za lupkanje. Važno je da je područje vlažno pa će lubrikant po potrebi sve to dodatno intenzivirati posebice ako prije izvođenja tehnike nije bilo dovoljno zagrijavanja ili penetracije.

  • 2#  Akceleracija i povećanje pritiska

Povećanjem brzine i jačanjem lupkanja raste i intenzitet i uzbuđenost žene.

  • 3#  Cherry on the top

U početku lupkajte vanjske usne, zatim prijeđite na unutarnje usne i sam ulaz u vaginu. Tek nakon svega toga lupkajte po najosjetljivijem dijelu – klitorisu. Isprobajte sva ta mjesta postupno, kombinirajte brzinu i jačinu ovisno o tome kako vam oboma odgovara, pogotovo njoj.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh