Doktor nam je prepričao 5 najluđih ozljeda penisa koje je tretirao

Nećete vjerovati kakve je sve krvave ozljede i medicinske abnormalnosti vidio ovaj urolog.

Jeste li ikad čuli priču o farmeru kojem je penis zapeo u kombajn, pa su mu doktori napravili novi koristeći dijelove njegove podlaktice?

Niste? Onda se očito ne družite s doktorom Brianom Steixnerom, direktor Instituta za muško zdravlje na Jersey Urology Group u Atlantic Cityju. Doktor Steixner često zabavlja svoje kolege s ludim pričama iz njegove prakse, tijekom koje je vidio i liječio praktički svaki morbidni problem s penisom. A i neke kojih nema u knjigama.

“To je živa komedija, kakvi sve slučajevi dospiju do moje ordinacije”, kaže doktor Steixner. Ako s njim provedete pola sata na telefonu, čut ćete toliko priča o destrukciji (ali i konstrukciji) penisa da ćete se skvrčiti u strahu od svega onoga što se može dogoditi s vašim međunožjem.

Bez obzira na to, anegdote doktora Steixnera moraju se dijeliti. Ovom prilikom donosimo vam pet najstrašnijih slučajeva koji su završili u njegovoj operacijskoj sali. Istina, zgražat ćete se, ali i naučiti važnu lekciju ili dvije – ako ništa drugo, a onda da se klonite kombajna u radu.

Gospodar prstenova (za penise)

Doktor Steixner s veseljem se prisjeća tipa koji je kod njega došao sa sajma stripa u Atlantic Cityju. Devetnaestogodišnjak je bio obučen kao jedan od likova iz Gospodara prstenova, pri čemu je malo pretjerao u iskazivanju ljubavi prema Tolkienu i njegovom djelu. Naime, doktor Steixner priča kako je pacijent stavio prsten koji se inače koristi u društvenoj igri Gospodar prstenova na svoj penis.

“I tako mene pozovu na odjel hitne pomoći, gdje gledam tog Gandalf lika bez hlača kojem je prsten zaglavio na dnu penisa”, priča doktor. I nije to najgore: “Sajam je završio prije 4 dana!”

Dok je došao u bolnicu, koža oko njegovog penisa je već odumrla, a tko god se krio iza maske Gandalfa je bio presramežljiv za posjet doktoru. “Ako ostavite prsten na penisu duži period vremena, krv će se s vremenom početi skupljati iza prstena”, objašnjava Steixner. “Prsten sprječava protok krvi, zbog čega dolazi do oticanja i naposljetku koža odumire jer krv ne može izaći van.”

Posao doktora Steixnera je spašavanje ranjenih penisa, pa je pacijent otišao u jednom komadu. “Ipak, trebao nam je jedan sat kako bi maknuli prsten”, priča doktor. “Kada smo ga končano skinuli, poletio je preko sale, pa sam povikao ‘spasite prsten!’”

Prsteni za penise mogu biti sjajan alat za povećanje užitka, ali nikako ga ne smijete (pre)dugo ostaviti na penisu. “Ne držite prsten na penisu više od sat vremena”, savjetuje Steixner.

Neprecizan lovac

Srednjovječni muškarac jednog je dana lovio jelene u New Jerseyju s lukom i strijelom. Iako Steixner nije upoznat s detaljima, lovac je povukao strijelu tako da se zabila u njegov penis kada je pokušao pogoditi jelena. Strijela se zabila u lovčevu corpus cavernosu, dvije spužvaste cijevi koje se napune krvlju kada imate erekciju.

“Stoga smo morali ‘skinuti rukavicu’ s penisa”, objašnjava doktor. “Napravio sam otvor na vrhu penisa, maknuo svu kožu, pronašao rupu koju je napravila strijela, odstranio strijelu, a onda zašio sve rupe.”

Međutim, pacijent je napustio ordinaciju doktora Steixnera s neočekivanim oproštajnim poklonom. “Njegov penis je sada savijen 45 stupnjeva udesno.”

Evo i zašto: Nema pravih kostiju u vašem penisu – samo skupina mekog i vezivnog tkiva. Ako oštetite bilo koji dio tog tkiva i ostane vam ožiljak, prilikom erekcije to se tkivo više ne može produžiti. Stoga će se vaš penis prirodno saviti na stranu gdje je ostao ožiljak.

Ajme, kakvo sranje!

Sjećate se farmera s početka priče? Doktor Steixner kaže da je tip skupljao sijeno u New Jersey Pinelandsu kada su njegove vrećaste hlače zapele u skupljaču sijena. Poštedit ćemo vas detalja o tome kako je točno stroj isčupao njegov penis i samljeo ga u komadiće… Ali znajte da jest.

Kada je farmer došao na Hitnu, sve što je ostalo od njegovog muškog ponosa je “mali, neugledni opušak, neupotrebljiv za uriniranje, a kamoli seks”, priča doktor Steixner. “Poželio je novi penis. Ispunili smo njegovu želju.”

Dr. Steixner i njegovo osoblje su obrijali farmerovu podlakticu, a onda odstranili određeni dio kože i mišića. Nakon toga su od dijelova podlaktice pomoću kalupa dobili nešto nalik penisu, što su zatim transplantirali na njegovo međunožje i spojili krvne žile. Sve je izgledalo kao neka izraslina na koži. Doktori su zatim u penis ugradili rastezljive metalne vijke, koji su pacijentu omogućili ručnu kontrolu erekcije.

Jesmo li spomenuli veličinu tih vijaka? “U opuštenom stanju je dugačak 20 centimetara”, kaže doktor. “A što smo trebali? Pa čovjek je izgubio penis. Kad je već tako, onda smo napravili masivnu novu alatku.”

Farme ovaca mogu biti vrlo usamljena mjesta

Prije nego krenemo s ovom odvratnom pričom, evo kratkog objašnjenja kako možete slomiti svog majstora: kada vaš penis iskusi neku silu – kao na primjer kada tijekom seksa pogodi partneričinu pubičnu kost, ili ako se partnerica previše miče dok je gore – mekano tkivo koje drži krv prilikom erekcije će puknuti, što pak vodi do frakture.

Dakle, kako bi slomili penis, podrazumijeva se da ste to učinili tijekom seksa, što ovu priču čini još uvrnutijom.

Doktor Steixner se prisjetio pacijenta koji je došao u njegovu ordinaciju s 3 prijeloma penisa u 2 godine. On bi kod doktora došao u pratnji članova obitelji, koji su tvrdili kako nema seksualnih partnera, budući da živi sam na zabačenoj farmi ovaca u New Jerseyju.

Pacijent je tvrdio kako se treći prijelom dogodio prilikom pada na njegovoj farmi. Nakon što su ga zaliječili, pacijent je dobio prilično ozbiljnu infekciju na ranjenom mjestu.

“Morali smo ispitati bakterije, nakon čega smo saznali da se radi o rijetkoj bakteriji koja živi samo u rektumu ovce”, priča Steixner s uzdahom. Iako nije mogao dokazati bestijalnost, dokazi su upućivali samo na jedno. “Bio je to mračan dan.”

Čekajte, ima toga još…

Doktor Steixner ovu zadnju priču naziva “najboljom ikad”. Iako ustvari ne uključuje penise, ipak je morao podijeliti s nama.

Dok je još studirao medicinu, Steixner je sa skupinom bćuduih doktora povremeno provjeravao mladu ženu koja je rođena s nečim što se zove kloaka. “Njen mjehur, vagina i rektum se nisu u potpunosti razvili, pa je zbog toga sve iz crijeva, reproduktivnog i urinarnog trakta izlazilo van iz iste rupe. (Baš kao kod ptica.)

Uvažene bolnice ovo mogu ispraviti, no njeni doktori su zeznuli stvar kada je bila mlađa. Naime, spojili su maternicu s rektumom, što nači kako je imala “slijepu vaginu”, objašnjava Steixner. Možete samo zamisliti sve probleme koje je imala, kao na primjer gdje je krvarila tijekom mjesečnice.

Premotajmo film nekoliko godina unaprijed i evo žene kod doktora Steixnera u Hitnoj s djetetom u trbuhu. “Znali smo za njeno stanje, pratili smo je puno desetljeće”, kaže on. “Nakon hrpe rendgenskih slika ustanovili smo kako je zatrudnila nakon analnog seksa.

Onda je na red došlo nagradno pitanje za milijun kuna: “Hoće li morati pokakiti dijete? Već sam se ponadao totalnom urnebesu, no na kraju je medicinski tim procijenio kako nema sigurnog načina da dijete izađe kroz rektum, pa je morala na carski rez.”

Na kraju ovog bizarnog, ali istinitog događaja nema nikakve pouke, kaže doktor Steixner, osim možda jedne: “Apsolutno su nas lagali u srednjoj školi na satu biologije.”

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh