7 načina da eliminirate konkurenciju

"On mi je samo dobar prijatelj", rekla je. No očito je da se taj tip želi uvaliti vašem komadu. Ovako ćete obraniti svoj teritorij.

7. Upoznajte neprijatelja

Prije nego što otvorite vatru, provjerite dokaze. Šalje joj SMS poruke u sitne sate, zove je kad ste s njom vani, kad je s vama u društvu (a uporno se uvaljuje i stalno je “u blizini”), razgovor započinje sa “Sjećaš li se kad smo mi…?” Ako radi dvije stvari od nabrojenih – a nije homoseksualac – onda je prijetnja.

6. Ne igrajte se detektiva

Pravo je iskušenje kopati po njihovoj zajedničkoj prošlosti. Nemojte! Budete li tražili informacije od prijatelja, vaša će partnerica to prije ili poslije doznati. Zamjerit će vam, i sigurno će imati potrebu pojadati se – naravno, svom “dobrom prijatelju”.

5. Upotrijebite prijateljsku vatru

Puno je manja vjerojatnost da će nešto neprijateljski poduzeti ako se sprijateljite s njim. Popijte zajedno pokoje pivo i ohrabrite ga da vam otkrije nekoliko nedžentlmenskih detalja o svojoj posljednjoj vezi – i vaša će djevojka vrlo brzo shvatiti kako je zapravo odvratan i neprivlačan.

4. Pobijedite u propagandnom ratu

O njemu pred partnericom govorite samo lijepe stvari. Bude li joj slučajno rekao nešto ružno o vama, u njezinim će očima ispasti negativac i bit će isključen iz daljnje igre.

3. Podijelite pa vladajte

Isključite ga tako što ćete partnerici reći da je želite više viđati. Iznenadite je rezerviranjem stola u restoranu u koji je odavno željela otići, odvedite je na romantičnu vožnju brodom ili odglumite da ste bolesni i provedite cijeli dan s njom u krevetu. Dakle, organizirajte što više tipičnih “samo za parove” izlazaka – na koje njezin prijatelj ne može upasti.

2. Nanišanite, ali ne pucajte

Nemojte se izravno sukobiti s njim, već mudro napadajte iz zasjede. Umjesto da mu u facu kažete da je zavodi i da vam smeta, recite mu koliko ste sretni da imate tako dobru djevojku. Priznajte kako mislite da je lud jer je nije zgrabio prije vas i da je – stišajte glas dok mu ovo govorite – propustio svoju priliku.

1. Zgrabite pobjedu

Sada mu je jasno da ste vi alfa i omega i prestat će se uvaljivati vašem komadu. Nemojte riskirati da mu to trijumfalno nabijete u lice pred svojom djevojkom. Umjesto da se ponašate u stilu “Ah, kako sam samo sjajan”, radije pokažite partnerici koliko je ona sjajna i recite joj da ste sretni jer je vaša. Da, možda to zvuči malo ljigavo i sirovo, ali ako je tempirano u pravo vrijeme, žene vole kad se ponašamo malo primitivno.

Komentari

▲ Povratak na vrh