4 tipa žene koje trebate izbjegavati

Uništit će vam život, upozoravamo vas.

U kafiću ste upoznali predivnu ženu. Slobodna je! Pije pivo! Zašto joj se ne bi upucavali? Iako vaša nova potencijalna djevojka djeluje kao savršen ulov, može odavati znakove da nije vrijedna truda. Obratite pažnju na ova četiri tipa žena koje trebate izbjegavati – barem dok ih pomno ne istražite.

1. Žena koja je nedavno izašla iz veze

U čemu je problem: ”Žene koje se oporavljaju od prekida jako su privlačne jer su pune strasti i pomalo divlje, ali će vam iščupati srce“, upozorava Donna Barnes, savjetnica za veze iz New Yorka, autorica knjige Giving Up Junk-Food Relationships: Recipes for Healthy Choices. Djevojka čije srce je nedavno slomljeno pokušava izbjeći bol na sve moguće načine i vjerojatno je muči strah od napuštanja: Ne voli biti sama i prepustit će se svakome tko će joj pomoći da se osjeća bolje. To znači da će glavom kroz zid, puna obožavanja i šarma, uletjeti u novu vezu, zbog čega ćete se vrlo brzo vezati za nju – i biti povrijeđeni. Osim toga, ako ona sama ne riješi svoje probleme, velika je mogućnost da će neke od problema iz bivše veze projicirati na vas, što je nemoguće trpjeti, kaže Barness.

2. Žena koja pije žesticu na šanku

U čemu je problem: “Muškarcima su privlačne žene koje žestoko tulumare jer djeluju zabavno“, kaže terapeutkinja za veze Rachel Saussman, autorica knjige The Breakup Bible. No, budite oprezni: S razlogom se ima potrebu ispucati, možda je nedavno prekinula vezu, ili je imala užasan dan, a neke žene postaju jako emotivne kada su “pod gasom”.

3. Žena kojoj su drugi krivi za sve

U čemu je problem: Ako je svaka njezina priča o nečem lošem što se dogodilo – ali ne njezinom krivnjom – budite na oprezu: “Nije sposobna preuzeti odgovornost za svoje postupke i nikada neće osjetiti potrebu promijeniti svoje ponašanje”, kaže Barness. Nažalost, mnogi ljudi se stalno žale jer ne znaju o čemu bi pričali. Ipak, ako je svaka priča o tome kako je netko u njezinoj blizini nastradao, shvatite to kao znak da se povučete.

4. Žena koja je zalijepljena za mobitel

U čemu je problem: Ovisnost o pametnom telefonu znači ”da joj je potreban kontakt s drugima kako bi se osjećala sigurno.” Ako se ne dopisuje s prijateljicama, vjerojatno odgovara na poslovne mailove, što je jednostavno loše, dodaje Barness. “Poanta izlaska je druženje s ljudima. Ako netko nije u stanju ostaviti posao ispred vrata kafića u petak navečer, ta ovisnost će predstavljati problem i u vezi.”

Komentari

▲ Povratak na vrh