Vrijeme je za povratak na fitness klupe!

Trk na kioske po primjerak rujanskog izdanja vašeg omiljenog časopisa!

Nova je fitness školska godina pred nama, a u novom broju Men’s Healtha naći ćete i novi raspored vježbi. Na naslovnici novog broja je Domagoj Puljić, naš sugrađanin koji trči Spartan utrke – pročitajte kako se sprema za Spartan Beast Ultru, utrku dulju od 45 km, u kojoj će morati svladati više od 70 prepreka.

Hrvatski su treneri ponovno za vas priredili efikasne treninge: Dragan Ljuboja je za vas opisao i prikazao najbolje vježbe s girjama, Krešimir Đuderija izaziva vas da odradite trening tijekom kojeg ćete aktivirati sve mišiće, a naš urednik fitnessa Marino Bašić otkriva recept za uspjeh u fitnessu – i životu.

Ako volite povijest, pročitajte sve o Vikinzima i odradite trening kakvog se ne bi postidjeli ni berserkeri, najljući vikinši ratnici; neće vam trebati sjekira, ali malj i vreća s pijeskom – hoće.

U novom tekstu naše vrsne nutricionistice Lejle Kažinić Kreho pronaći ćete koje namirnice morate konzumirati da produljite rok trajanja svom srcu, a tu je i tekst koji će vam pokazati da muškarac s tavom u ruci može činiti čuda. Naučite i kako napraviti kebab u vlastitoj kuhinji – bez suvišne opreme (i masnoća)!

Komentari

▲ Povratak na vrh