Vincekovi božićni kolačići

Ako nemate vremena za pečenje kolača, ne brinite, dobro raspoložen Vincekov slastičarski tim, pripremio je za vas izbor slasnih kremastih i suhih kolača

U vrijeme adventa i Božića živimo u bajkovitom svijetu tradicionalnih keksa, kolača i kolačića koji nose miris zime i Božića.

Kao neizostavni dio svakog blagdanskog stola postali su dio tradicije, a Božić ne bi bio potpun bez raznih medenjaka, suhih kolačića, kuglofa, orehnjače i makovnjače koji nam pružaju najzabavnije blagdanske zalogaje prepune mirisnih začina.

Pečenje kolača svakom kućanstvu donosi jedinstven užitak, te uz zvuke božićnih pjesama, sjaj božićnih ukrasa, svjetlost lampica i pokoje pahulje stvara savršeni božićni ugođaj. Ali ako nemate vremena za pečenje kolača, ne brinite, dobro raspoložen Vincekov slastičarski tim, pripremio je izbor slasnih kremastih i suhih kolača koji će vas zasigurno prisjetiti nekih starih, već pomalo zaboravljenih recepata koji još uvijek sjaje punim sjajem i koji su vam dostupni na osam lokacija, a među najnovijima su na adresama SR Njemačke 1c i Dankovečka 7.

Više detalja potražite na www.vincek.com.hr

Komentari

▲ Povratak na vrh