Tko su beauty umjetnici za kosu i šminku na Sajmu vjenčanja Opatija

Nakon vjenčane haljine, upravo su frizura i šminka budućoj mladenki najvažniji za besprijekoran izgled te iskustvo i kreativnost tima u čije se ruke prepušta. Imati tim od povjerenja, koji nudi vrhunsku uslugu frizure i make up-a za svaku je mladenku ispunjenje snova

Na Sajmu vjenčanja u Opatiji 17. i 18. studenoga, u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” za šminku modela te VIP uzvanika zadužena je najbolja riječka vizažistica i make up umjetnica Iva Berišić, koja stoji iza IBeauty Studia.

Već dugi niz godina uljepšava buduće mladenke, a u njezinom studiju osim usluge make up-a za razne prigode nudi i uslugu treadinga obrva te lakiranja noktiju. Iva ima niz inozemnih diploma te istovremeno educira za privatne, kao i za profesionalne potrebe. Sudionik je na FHR-u, odradila je brojne editorijale, spotove, kampanje, izbore ljepote, kao i Sajmove vjenčanja.

Za kosu modela na Sajmu vjenčanja bit će zadužen poznati riječki studio Divus VS, vlasnice Sandre Vasić, koja će zajedno sa svojim timom osmisliti svečane frizure. A uvjerit ćete se da je puno razloga za posjet studiju Divus VS. Profesionalna usluga, najnoviji i najkvalitetniji tretmani i proizvodi, te individualni pristup svakom klijentu razlozi su zašto je studio Divus VS suradnik ovogodišnjeg događanja.

Ovaj stručan tim posebno se priprema za Sajam vjenčanja u Opatiji, na kojem će u sklopu četiri modne revije te na zanimljivoj radionici predstaviti nove beauty trendove u vjenčanjima.

Buduće mladenke, svakako dođite na Sajam vjenčanja, inspirirajte se te porazgovarajte s vrhunskim beauty stručnjacima kako biste zablistali na svoj najvažniji dan.

Komentari

▲ Povratak na vrh