Stigao novi broj Men’s Healtha za kolovoz

Bacite oko s plaže na obližnji kiosk - uvjeravamo vas da je novi Men's Health već u prodaji!

Plaža, more, sunce… Tko bi sad razmišljao o treningu, zar ne? Ne!!! Upravo sad je pravo vrijeme da odradite najbolji trening!

“Tanki” ste s bicepsom i tricepsom? Nema problema – naš poznati trener Marko Lončar pripremio je za vas trening ruku nakon kojeg će vam biti teško podići ruke da biste se počešljali. Ali, vjerujte nam, kasnije vam neće biti žao…

Denis Rajčić, prema vlastitim riječima najnabildaniji komičar i najsmješniji bilder, osmislio je za vas trening kojim ćete obje strane tijela (lijevu i desnu, ne gornju i donju) jednakomjerno razviti, a tu je i trening “ubojica trbušnjaka” poznatog glumca Justina Therouxa (koji je zamalo nokautirao našeg novinara). Kad smo već kod glumaca, tu je i old school trening koji je pomogao glumcima Gerardu Butleru i Mariu Lopezu da se pripreme za zahtjevne uloge (pri kojima je bilo poželjno biti gol do pasa).

Uz niz korisnih savjeta za trkače početnike, u novom broju vam donosimo i savjete kako izbjeći ljetne bolesti, kako se rješiti trbuha nastalog konzumacijom gaziranih (i super zašećerenih) pića, kako pizzu ispeći na grilu, kako u boljoj polovici probuditi primarne strasti… Znate nas, volimo pomoći savjetom;)!

I da ne zaboravimo – prije nego pročitate novi Men’s Health, prijavite se na naš kreativni natječaj i možda ćemo baš vas voditi na ovogodišnji NYC Marathon!

Komentari

▲ Povratak na vrh