Pretplatite se na Men’s Health i poklanjamo vam Lee Cooper majicu

Za sve pretplatnike koji se pretplate na časopis Men's Health do 27. listopada pripremili smo dar Lee Cooper majicu dugih rukava s logom ovog legendarnog branda

Lee Cooper je prvi autentični denim/jeans brand sa sjedištem u Europi, koji je utemeljen u istočnom Londonu davne 1908.godine.

Ukorak s novim kulturološkim promjenama, Lee Cooper nastavlja pričati priču slobodnog duha te svojim odvažnim stavom pomiče granice, tako da danas uživamo u stilskoj i kulturološkoj slobodi branda koju poznajemo.

I hrvatsko je tržište prepoznalo vrijednost ovog branda: danas Lee Cooper možemo pronaći u ponudi na čak 20 lokacija prodavaonica Modiana i Fashion Point, a u Rijeci je otvoren i prvi Lee Coper monoshop.

Ideja koja je počela prije 110 godina, danas je postala stvarnost. Tradicija, poštovanje i ljubav prema autentičnom traperu i dalje živi sa svakim parom traperica koji je izrađen velikom preciznošću.

Lee Cooper priču prenosimo i pričamo dalje preko svih onih koji nose svoju omiljenu majicu i par traperica, osjećajući da su slobodni i da mogu osvojiti svijet.

Uz kupnju godišnje pretplate na časopis Men’s Health poklanjamo vam Lee Cooper majicu dugih rukava s logom ovog legendarnog branda.

Cijena godišnje pretplate iznosi 220 kuna, te uključuje 12 brojeva časopisa i dar. Ponuda vrijedi do 27. listopada 2018. godine. Vrijednost dara iznosi 239 kuna.

Za pretplatu nazovite nas na + 3851 6300 817 ili kontaktirajte na pretplata@adriamediazg.hr

Aktualno listopadsko izdanje Men’s Health časopisa potražite na svim kioscima.

Komentari

▲ Povratak na vrh