A pobjednik kreativnog natječaja i dobitnik Reebok tenisica je…

Pročitajte i ostale haiku pjesme koje su nas očarale, pa smo se odlučili podijeliti ih s vama. Uskoro stiže novi zadatak!

Nakon dugog i detaljnog raspravljanja stručni žiri je odlučio: pobjednik kreativnog natječaja u sklopu kojeg MensHealth.hr daruje Reebok tenisice za trčanje je Tomislav Možanić iz Varaždina!

Čestitke pobjedniku koji je poslao sljedeći haiku:

O maglo jedna,
Stara tenisica mi bijedna,
Šuma na rubu grada.

Na njegovu adresu već danas šaljemo Reebok Zpump Fusion Urban tenisice.

Čestitamo i ostalim sudionicima, u posljednjih tjedan dana primili smo stotine i stotine haiku pjesama. Neke su nas zabavile, neke čak pomalo i rastužile, a oko nekih su se vodile velike rasprave. Svakako bi izdvojili jednu koja nam se svakako svidjela, ali nije u potpunosti zadovoljavala standarde haiku poezije – Princ je izgubio tenisicu; njegovo visočanstvo se nadalo; gudač je zastao; ne znajući kako dalje.

Između ostalih, bilo je i “zaljubljenih” haiku pjesama – Hodam, trčim, dolazim; na nozi tenisica; ljubavi moja evo me – kao i onih “s ispričnicom” – Krenem na trčanje; pukne mi tenisica; odem nazad u krevet.

Razveselio nas je i haiku s porukom – Dvije tenisice na dan tjeraju doktora iz kuće van; sve što trebate da bi se osjećali bolje su tenisice na nozi i svijet oko vas – kao i haiku s predznakom “upomoć” – Noge mu smrde jako; od tenisica starih; spasite me vi.

Stigao nam je i pokoji “adventski” haiku od kojih izdvajamo – Hladna zima ta; kobase debljaju uf; treba tenisica – te – Urbana vreva; krče crijeva; sreća je tenisica.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i ujedno najavljujemo novi kreativni natječaj, koji ćemo objaviti narednih dana. Stoga, svi vi koji niste ovoga puta imali pobjednički haiku, budite spremni za novi zadatak!

Komentari

▲ Povratak na vrh