Osvježite se uz novi broj Men’s Healtha!

Ne, ne mislimo na osvježenje poput hladnog piva usred vrućeg dana (iako ni to nije loša ideja) - ali osvježit ćemo vaš pristup treningu. Kako? Vrijeme je da skočite do svog kioska i nabavite novi broj Men's Healtha

Dolazi ljeto i temperatura u teretanama rapidno raste, stoga vam predlažemo da promijenite rutinu i trening odradite na otvorenom. Ako niste sigurni kako napraviti vrhunski trening pod vedrim nebom, tu je naš tip s naslovnice Petar Bruno Basić, koji vam je priredio kratki (ali pakleni) trening na kojem će vam mišići biti još dugo zahvalni. Mi znamo da vama jedan trening ne predstavlja problem – stoga se naš najbolji Spartan Race trkač Domagoj Puljić potrudio da odradite još tri takva treninga! I to gdje? U parku, na klupici!

Treninzi, treninzi… Nikad dosta, zar ne? Znamo da ćete tijekom nogometnog SP-a u Rusiji biti napeti, stoga vam je Vid Rabuzin iz fitness centra Basic Gym One spremio 15-minutni trening – s gajbom piva! S praznom ili punom, izbor je vaš. A za one koji žele na plaži izgledati za prsa bolje od ostalih, naš je poznati fitness trener Marko Lončar otkrio sve prečace kako do većih i snažnijih prsnih mišića.

Počela je i sezona trčanja, stoga vam je hrvatski trkački guru Dragan Janković priredio učinkovit program kako da ostvarite najbolji rezultat u utrkama na 5 kilometara – i to posebno za početnike, napredne i ozbiljne trkače. Od ovog smo broja uveli i novu rubriku, tako da će sve trkače ubuduće na stranicama Men’s Healtha čekati i mjesečni raspored utrka.

I šećer na kraju – u lipanjskom broju možete pročitati i intervju s Ivanom Habazin, našom svjetskom boksačkom prvakinjom.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh