Muške brade odraz su muževnosti, ali i vlastite osobnosti

U posljednje vrijeme sve više muškaraca puno vremena posvećuje izgledu i urednosti vlastite brade i brkova. Upravo zato, Phillips se pobrinuo svojim novim uređajima Philips 9000 brijač i One Blade setom oštrica zadovoljiti i one najzahtjevnije

Kad muškarac ima lijepu i njegovanu bradu, osjeća se muževnije, dominantnije, privlačnije, ali i istaknutije u odnosu na druge muškarce. A kako bi bio zadovoljan izgledom i njegom lica te svakodnevno bez puno muke i učinkovito uređivao bradu, vrlo je važno koje uređaje koristi.

Upravo zato, Phillips se pobrinuo da svojim novim uređajima Philips 9000 brijač i One Blade setom oštrica brijanje učini jednostavnim i lakim poslom s odličnim rezultatom. Jer osim što uredno obrijana brada na određeni način predstavlja muškarčev stil, žene se svakako mogu složiti da to puno govori i o njegovoj osobnosti.

Što je muškarac bez brade

Dok neka istraživanja pokazuju da sve više žena preferiraju muškarce s laganom i stiliziranom bradom jer im to dokazuje njihovu muževnost i atraktivnost, druga pak govore kako im je nezamislivo vidjeti neobrijanog muškarca. Bilo kako bilo, to najviše ovisi o samom ukusu, ali i činjenici da ženama nije važan samo izgled, već higijena. Svakako da postoje i muškarci kojima je njega i urednost brade na prvom mjestu, stoga im nije problem svakodnevno uložiti vrijeme potrebno za izgled njihova lica.

Odrzavanje brade

Najbolji trikovi za održavanje brade

Muškarci koji ipak zagovaraju guste ili poluguste brade, moraju biti svjesni da to zahtjeva svakodnevno stiliziranje i održavanje, a osim uloženog vremena, potrebno je uložiti i u kvalitetan uređaj te pronaći najbolju tehniku podrezivanja dlačica kako bi brada bila uvijek uredna. Philipsov aparat za brijanje S9000 dizajniran je za glatko klizanje kožom podrezujući dlačice izuzetno glatko, čak i kad je u pitanju 7-dnevna brada. Svaki dio dizajniran je za zadovoljavanje i onih najosjetljivijih tipova kože.

Britvica s kojom se također može uobličiti baš svaka dlačica na licu i dovesti do savršeno željenog oblika je OneBlade set oštrica koje traju čak do četiri mjeseca. Set se sastoji od tri češlja za podrezivanje s 1,3 i 5 mm, a svojom dugotrajnom baterijom moguće je korištenje od neprekidnih 45 minuta.

Priliku da isprobaju uređaje i uvjere se u njihovu vrhunsku kvalitetu i dizajn dobila su poznata hrvatska lica poput Ivana Šarića, Ivana Dečeka i Mirana Kurspahića koji su nosili reviju Ivice Klarića pod pokroviteljstvom Philipsa na tjednu mode Bipa Fashion.hr.

Ivanu Šariću bradu je trebalo samo malo urediti s vanjske strane pa je korišten One Blade aparat s češljićem koji dlačice podrezuje na 1 mm duljine
Ivan Dečak je također poželio svoju bradu podrezati i urediti One Blade aparatom na duljinu od 5 mm
Miran Kurspahić je odlučio obrijati se do kraja Philipsovim aparatom za brijanje S9000

Budite nježni prema svojoj bradi

Vrlo je važno pridavati veliku pažnju čistoći brade te uz odgovarajuće uređaje koristiti higijenske preparate za lakše održavanje. Uz redovito umivanje i šamponiranje, preporuča se korištenje ulja za brade koja omekšavaju dlačice i pomažu u oblikovanju željenog izgleda brade ili brkova. Uz preparate, bradu je potrebno nahraniti i odgovarajućim vitaminima B5, B3 i B9, a to podrazumijeva konzumiranje crvenog mesa, oraha, žumanjaka, mlijeka i obilje zelenog povrća.

Odrzavanje duge brade

Komentari

▲ Povratak na vrh