Lijepe trenutke u svom životu obilježite u Avant Garden-Event Square

Moderno uređen prostor za Evente u industrijskom stilu, Avant Garden, jedinstveno je mjesto za organizaciju svečanih slavlja. Uz široku ponudu vrhunskih jela, u prostoru ugodne atmosfere i uz profesionalno osoblje, Avant Garden će učiniti vaše evente jedinstvenima i nezaboravnima

Kao jedan od moderno uređenih prostora za Evente u industrijskom stilu, koji se nalazi u neposrednoj blizini parka Maksimir, zoološkog vrta te Dinamovog stadiona na Ravnicama, Avant Garden se smjestio unutar poslovne zone, u Hondlovoj 2/9.

Prostor je sam po sebi modularan i moguće ga je transformirati za bilo koju vrstu eventa, kapaciteta do 200 ljudi što u Lounge&Brounch i Wedding stilu. Zadovoljstvo nam je pozvati vas da svoje svečanosti/evente/ lijepe trenutke u svom životu obilježite u Avant Garden-u te doživite čari samog Avant Gardena.

Kroz široku ponudu vrhunskih jela koja će zadovoljiti svakog istinskog gurmana u prostoru ugodne atmosfere, modernog dizajna  i ujedno sa profesionalnim osobljem, učinit će vaše evente jedinstvenima i nezaboravnima. Svakako predlažemo da se od užurbane vreve gradskog života sklonite u klimatiziranu oazu, koja može primiti do 200 osoba.

Za goste je osigurano privatno parkiralište sa video nadzorom i osiguranjem sa kapacitetom do 200 vozila.

Kako bi Vaš Event ostao nezaboravan pridat ćemo važnost svakom detalju, vođeni misijom i vizijom da zadovoljimo svakom vašem osjetu i želji.

Pozivamo Vas da nas posjetite, a sve ostalo prepustite našem Tim-u!

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh