Jesu li ovi tatini savjeti ‘odredili’ i vaš život?

Je li i vas, poput 80% Hrvata, tata naučio kako se brijati? Sad vi možete nastaviti naslijeđe i naučiti svoju djecu brojnim vještinama, pa i tome kako osvojiti stolni nogomet ili godišnju zalihu britvica?

Skoro 80 posto mladića pita tatu kako se brijati, a savjet za prvi ‘dejt’ traži samo njih 11 posto, otkrilo je S-Box istraživanje provedeno na sveučilištima u Zagrebu, Varaždinu, Splitu, Rijeci i Osijeku u kojem je sudjelovalo skoro 4000 muških studenata!

Prema istraživanju, tatu je za savjet i pomoć kod prvog brijanja zatražilo čak 78 % ispitanika, dok se na samostalni korak odlučilo samo njih 22 %. Na pitanje ‘Jeste li pitali tatu kako vezati kravatu?’  59 % ispitanika dalo je potvrdan odgovor, dok je 41 % njih smatralo kako to mogu sami naučiti ili kako im to nije važno. No, kad su u pitanju ljubav i emocije, tu su mladi Hrvati još uvijek poprilično sramežljiviji. Samo 11% studenata na hrvatskim sveučilištima pitalo je oca za savjet prije prvog izlaska s djevojkom.

Smjernice u životnim izazovima
Dječaci očeve savjete smatraju korisnim i vrijednim poštovanja, pa je stoga od velike važnosti da je roditelj prisutan kako bi davao smjernice u svakodnevnim životnim izazovima. Jedan od načina za to je i razvoj povjerenja i dijeljenje zajedničkih interesa, ali i poticanje uloge oca koji sina uči novim, ali važnim cjeloživotnim vještinama.
Jedna od prvih stepenica u ‘svijet odraslih’ je i svim muškarcima poznato – prvo brijanje. Kako bi potaknuo očeve i sinove da taj prvi korak učine zajedno, Procter & Gamble odnosno Gillette pokrenuo je nacionalnu kampanju #pitajtatu.

Nagradna igra
Tijekom kampanje #pitajtatu svi kupci Gilletteovih proizvoda u vrijednosti minimalno 120 kuna, kupljenih u bilo kojoj trgovini diljem Hrvatske, mogu osvojiti stolni nogomet ili godišnju zalihu britvica!!!

Osim što će ‘junior’ naučiti kako se pravilno obrijati, otac i sin mogu zajedno uživati u partiji stolnog nogometa. Uz sudjelovanje u nagradnoj igri, u odabranim trgovinama kupci Gillettovih proizvoda u vrijednosti 120 kuna na poklon će dobiti i limited edition majicu Gillette.
Detalji nagradne igre dostupni su na: 
https://www.nagradne.hr/nagradne-igre/pitaj-tatu/

 

Komentari

▲ Povratak na vrh