Ideje za Valentinovo: top srebrni nakit na sniženju od 70 do 275 kuna!

Savršen dar za voljenu osobu u ARGENTUMU se sada može pronaći po super cijenama.

Najtraženiji dar za Valentinovo oduvijek je bio nakit, a budući da je dan koji slavi ljubav sve bliže, srebrnarnice ARGENTUM svim zaljubljenima nude sniženje od 50% na asortiman srebrnog nakita. Savršen dar za voljenu osobu u ARGENTUMU se sada može pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatni popusti: 40% na sve satove i 25% na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

Muška narukvica od čelika, redovna cijena 300kn – snižena cijena 150kn

Svaka će se žena za Valentinovo oduševiti nakitom dok kod muškaraca odabirom sata kao posebnog dara ne možete pogriješiti. Povodom Valentinova, donosimo Vam pregled najtraženijih komada nakita iz Argentuma, koji na sniženju imaju cijenu od 70 do 270 kuna i muških satova renomiranih brandova na 40% popusta.

Srebrna narukvica sa špagicom . redovna cijena 390 kn – s popustom 195 kn

Podsjetimo, Argentum u svom asortimanu ima nakit većinom hrvatske proizvodnje i djela najboljih majstora zanata, pa je za svakog kupca moguće u kratkom roku izraditi nakit po želji – personaliziran imenom, inicijalima ili porukom. Najpopularniji personalizirani nakit u Argentumu su narukvice i ogrlice s imenom te pločice za graviranje koje se mogu nositi oko vrata ili na zapešću. Ovog Valentinova darujte nakit koji će trajati zauvijek ili moderne satove! Više informacija potražite na argentum.hr.

Srebrne naušnice, redovna cijena 320kn – snižena cijena 160kn

 

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh