Heineken® 0.0: vrhunsko bezalkoholno pivo idealno za hidrataciju nakon utrke

Neki od najvećih problema današnjeg načina života su previše sjedenja i nebriga o pravilnoj prehrani. Kad se na to još nadoda svakodnevni stres, do bolesti je ostalo samo par koraka. Počnemo li se međutim svakodnevno kretati i pravilno se hraniti doprinijet ćemo osjećaju zadovoljstva, ali postati i otporniji na stres koji doživljavamo zbog svakodnevnih obaveza.

Jadan od sportova koji je sve popularniji oblik kretanja i rekreacije svih dobnih skupina svakako je trčanje. Trčanjem se oblikuje tijelo, ali i mijenja način razmišljanja. Trčanje je zapravo stil i način života, koji na stazi, kao i u životu, tjera na onaj dodatan korak i prelazak vlastitih granica. Zato želite li učiniti nešto za svoje tijelo i um, osjetiti navalu adrenalina pri prolasku kroz ciljnu ravninu ili upoznati nove i zanimljive ljude, pravo je vrijeme da se, bez obzira na trkački staž, pokrenete.

Heineken vas poziva na savršeno bezalkoholno pivo nakon utrke

Iza uspjeha se skriva puno truda, ulaganja i odricanja. Kao nagrada za uložen trud, mnogi si trkači daju oduška i izgubljenu tekućinu nadoknađuju hladnim pivom. Pivo naime hidratizira iscrpljen organizam bolje od vode. Jedini problem za sportaše jest sadržaj alkohola.

U skladu s rastućim trendom umjerene konzumacije alkohola, koju kompanija HEINEKEN aktivno promiče, i na hrvatskom je tržištu dostupno vrhunsko bezalkoholno pivo Heineken 0.0. Riječ je o pivu s 0.0% alkohola, izvanrednog okusa, spravljenog od jedinstvenog Heinekenovog A-kvasca i kvalitetnih prirodnih sastojaka – vode, ječma, slada i hmelja – sa samo 69 kalorija u boci od 0,33 l.

„Svjesni smo da je bezalkoholno pivo već godinama pod povećalom kritičara koji ga nisu smatrali ‘pravim pivom’. Međutim, s Heinekenom 0.0 dokazali smo da bezalkoholno pivo može imati izvanredan okus i utažiti žeđ ljubiteljima kvalitetnog piva odsad i u situacijama kada to nije smatrano primjerenim i uobičajenim – na poslovnom ručku, tijekom radnog vremena, poslije treninga…”, izjavio je Filip Rabuzin, direktor marketinga kompanije HEINEKEN Hrvatska.

S 0.0% alkohola i samo 69 kalorija u bočici 0,33l, Heineken 0.0 idealno je piće za nadoknadu tekućine i energije za sve trkače i trkačice koji vole popiti pivo nakon utrke. Na policama ćete ga prepoznati po plavoj etiketi koja jasno određuje razliku između bezalkoholnog i klasičnog zelenog Heinekena.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh