Emma Watson blista na naslovnici novog Ellea

Britanska glumačka zvijezda osvaja na coveru novog broja koji donosi pregršt uzbudljivih tema! Potražite novo izdanje Ellea na svim kioscima!

Borba za ženska prava ponovno je u prvome planu – vrijeme da se svi priključimo!

Emma Watson pronašla je svoje zasluženo mjesto na naslovnici Ellea za travanj 2017. i istakla baš feminizam u prvi plan. “Često se pitam kakvu bih podvalu mogla izvesti koja bi promovirala feminizam na zabavni način. Ne možete se prema svemu u životu odnositi smrtno ozbiljno, zar ne?” – kaže Emma koja izgleda bolje no ikad i osvaja pozornost Disneyjevim megahitom ‘Ljepotica i zvijer’.

IT’S MY LIFE – Nakon ozljede kralježnice, koju je doživio na vrlo neobičan način, Dado Ćosić ponovno je u punome pogonu – pred njim su dvije kazališne premijere, u ‘u zraku’ su i dva nova filma… S njime je razgovarao kreativni direktor Ellea Ivan Salečić, a fotografije u novome broju potpisuje Andrija Zelmanović.

HOT LIST – Elleova suradnica, fotografkinja Vlatka Fuego, inače dobitnica natječaja ELLE Fashion Foto Talenta 2016., snimila je za novi broj minuciozno osmišljene dnevne lookove, koje potpisuje novinarka i stilsitica Nambi Kezić. Inspirirajte se snažnom dozom kolorita i spremno dočekajte proljetnu modnu križaljku.

DARK ROMANCE – Mistična alkemija spoja sasvim oprečnih modnih inspiracija – eterične nevine romantike i darkerskog tough punk stila – rezultira jednim od najuzbudljivijih i najispirativnijih trendova sezone u eksploziji izvezenih rokerskih jakni i girly haljinica od obavezne crne čipke. Fotografije i styling potpisuje urednik mode Ellea Saša Joka.

CHEF S VIZIJOM – Poznati hrvatski chef Andrej Barbieri u Zagrebu je otvorio restoran s uporištem u mediteranskoj kuhinji, u kojem ćete pronaći mjesto samo ako imate… sreće! Više u novome broju Ellea koji je na svim kioscima od 20. ožujka! ELLE. LJEPOTA JE UNUTRA.

Komentari

▲ Povratak na vrh