Ella Dvornik u potrazi za nezaboravnim festivalskim avanturama

Ni orkanska bura nije spriječila organizatore petog izdanja HEXAPPEAL Fresh Island Festivala u namjeri da brojnim posjetiteljima na poznatoj plaži Zrće pruže vrhunski provod kojeg će još dugo pamtiti.

Ni orkanska bura nije spriječila organizatore petog izdanja HEXAPPEAL Fresh Island Festivala u namjeri da brojnim posjetiteljima na poznatoj plaži Zrće pruže vrhunski provod kojeg će još dugo pamtiti. Najzabavniju jadransku plažu od 12. do 14. srpnja pohodile su brojne poznate face, među kojima i Ella Dvornik.

IMG_1352

Poznata blogerica Ella Dvornik na Pag se dovezla u Renault Capturu zajedno sa svojim zaručnikom Charlesom te prijateljicom Karmen.

Phat Phillie, organizator festivala, i ove godine je okupio najpopularnije izvođače iz hip-hop i R&B svijeta, kao što je Wiz Kalifa i Chris Brown, te potvrdio status najboljeg europskog festivala za ljubitelje dobre glazbe i još boljeg provoda.

Ella i njena ekipa nastavljaju s turnejom po jadranskoj obali, s Paga su krenuli prema Dubrovniku u potrazi za #IconicFestivalMoments o kojima ćemo vas i dalje izvještavati.

Ella Dvornik 1

Ella Dvornik 17

IMG_1372

Ella Dvornik 10

 

Komentari

▲ Povratak na vrh