ECCO EXOSTRIKE pokreće futurističku revoluciju u svijetu obuće

U svijetu prepunom mogućnosti sve je teže odlučiti što najbolje odgovara pojedincu i njegovim potrebama. U tome nam danas pomažu društveni mediji i novi načini oglašavanja koji prate užurbani način života poslovnog čovjeka

Nikada nije bilo jednostavnije jeftino otputovati ili kupiti baš one tenisice koje ste vidjeli na Instagramu gdje transparentno piše odakle su. Ono što nas često brine jest kvaliteta proizvoda.

U suradnji sa Kristijanom Iličićem ECCO shoes odlučio je izdržljivost svojih tenisica testirati do maksimuma i još jednom dokazati zašto pripadaju „eliti u svijetu obuće.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic) on Oct 18, 2018 at 1:46am PDT

Hrvatski travel bloger i veliki avanturist sa skoro sto proputovanih država već neko vrijeme Ecco bira kao svog vjernog suputnika. Laganim koracima on se probija kroz različite krajolike, od prašume Amazone do Japana, ili prekrasne Austrije u koju se zaputio za vikend kako bi spojio ugodno s korisnim, odnosno testirao nove ECCO EXOSTRIKE TENISICE.

Svoj bijeg u prirodu s novim tenisicama prikazao je kroz video koji je savršeno dočarao zašto toliko voli putovati i zašto mu je bitno da ga u njegovim avanturama prate tenisice poput ovih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic) on Oct 1, 2018 at 3:25am PDT

ECCO EXOSTRIKE TENISICE predstavljaju potpunu inovaciju u svijetu obuće. U ovim futurističkim tenisicama i njihovom izgledu spaja se visoki modni „streetstyle“ brand koji je izrazito nosiv, dok poseban način izrade i materijali podržavaju i podnose sve uvjete koje podnose klasične tenisice namijenjene planinarenju.

Lagane, inovativne te posebno dizajniranog potplata, ECCO EXOSTRIKE tenisice omogućavaju elegeanciju i rekreaciju u isto vrijeme. Kreativan dizajn kombinira skandinavski utjecaj s “pametnim” značajkama koje garantiraju udobnost. Vodonepropusni GORE-TEX® sloj zadržava vlagu dalje od stopala i može se reći kako je ovo cipela budućnosti čovjeka koji nakon iscrpnog radnog dana bez prepreka odlazi u prirodu povratiti energiju za nove izazove.

Komentari

▲ Povratak na vrh